Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nef İnşaat iletişim kanalları arasında; 4449 333 no'lu telefondan genel merkezi arama, [email protected] destek e-posta adresine mail gönderme gibi seçenekler yer almaktadır.

Erden timur a ulaşmaya çalışalım arkadaşlar
neyine ulascan abi? adam 3 aydir duymuyormu bizi? hic dramaya gerek yok, burasi galatasaray klübü.

Stoper transferi de yalan olmuş Davinson Sanchez de paket oldu geçmiş olsun

Erden Timur cikip bir basin toplantisi yapip bu Vecino'nun nasil Avrupa sampiyonlugu vizyonuyla ortustugunu aciklamalidir. 32 yasinda yildiz falan olmayan, ununu elegini asmaya hazirlanan bir oyuncuya 3,5 milyon euro bonservis neden verilir? Daha maasini da bilmiyoruz. Gidip eger buna 2 milyon euro verdiysen adama sorarlar, Szymanski'ye neden 1.8 milyon euro verilmedi?

Bu adamı almak için mi üzümlü kekim Zaniolo gönderildi şaka gibi yav

F5IfDGMXMAArkaE
Saka gibi ya.Bu adam cop oglu cop

Ikisi beraber çalışıyorlar. Içini disini henuz bilmiyoruz ama hoca orta sahayi abarti begenmesi mumkundur. Bak Mertensi hala her mac oynatiyor
Yav elinde adam mı var kimi oynatacak? 😂 Maç sonu söylediklerini de takip edin adamın biraz. Mertens'e de dokunduruyor her fırsatta.

Bu WhatsApp muhabirlerini rezil etmek lazım, ben burhancana laf ediyordum ama artık etmem, bu kan emici Erden köpekleri, çocuğa etmediklerini bırakmadılar, Ali Naci Nevzat Serhan rodop kadir

Burada bakalim kimler yasaklanacak bu yaz sonu. Bütün yalanci gs muhabirlerinin allah belasini versin. Yönetim bir tanesini yalanlamadi. Hepsi purosunu yakarak ohh ohh ne güzel övüyorlar bizi yaptilar. Bir tanesi 1 ay önce yalanlansa kimsd bisey demez. Kimse size 1 laf söylemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt