Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu erdinç görkem kim

kolpacımı?

o lemina demiş

biz yerden yere vurulan futbolumuzla !! antep gibi şuan adanadan sonraki belkide en sıcak şehirde leş gibi bir zeminde üstelik 2 penaltımız verilmemişken ve rakibin bir kırmızı kartı es geçilmişken 3 0 kazanıyoruz.Biz çok kötü oynuyoruz ya bık bık deniliyor anlamıyorum

Yönetim,hoca,muhabirler,duyumcular çok güzel keriz silkelediler. Galatasaray'da değişmez kural bir sezon iyi giderse sonra ki sezon kesin bir bokluk olur.
Avrupada bu grupta bir bk yiyemeyiz bir şekilde bala göte 3. olup uefaya gideriz devre arası 2 oyuncu bakarız biz lige oyuncu alalım stratejisine evrildik sanırım.
Bu derece gevşekliğin sebebi bu olmalı.

Lemina cuk oturur ama imkansiz, Wolves birakmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fred çok iyiymiş. Onu almayıp daha iyisini alacağız güya bekliyoruz ama sanmıyorum. Yedeğinin yedeğini almak icin United ile görüşüyoruz.
Frede kim iyi diyorsa futbol izlemesin. Yanindan geçenleri izledi sürekli. Bir tane şutu var bir tane de çalımı ona mi tav olmuşlar?

Kafam gerçekten almıyor en önemli mevkinin en sona bırakılması gerçekten rezillik kim gelirse gelsin ama bizimkiler transfer çalım attı ne de olsa dimi

dün geceden beri nöbete hiç girmedim
bi b.ka yaramadı,
benle ilgili bi sıkıntı yok demekki
IMG_20230704_191039.webp

anlaşılan torreiranın sakatlanması durumunda tüm kulvarlarda havlu atıyoruz

Fred çok iyiymiş. Onu almayıp daha iyisini alacağız güya bekliyoruz ama sanmıyorum. Yedeğinin yedeğini almak icin United ile görüşüyoruz.
2’li orta sahada alanını çok boşalttı şu ana kadar. Bazı noktalarda iyi de eksikleride bir hayli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt