Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
bu erdinç görkem kim
kolpacımı?
o lemina demiş
kolpacımı?
o lemina demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fred çok iyiymiş. Onu almayıp daha iyisini alacağız güya bekliyoruz ama sanmıyorum. Yedeğinin yedeğini almak icin United ile görüşüyoruz.Fener leş gibi oynuyor , sesi çıkmıyor kuş övücülerin
Avrupada bu grupta bir bk yiyemeyiz bir şekilde bala göte 3. olup uefaya gideriz devre arası 2 oyuncu bakarız biz lige oyuncu alalım stratejisine evrildik sanırım.Yönetim,hoca,muhabirler,duyumcular çok güzel keriz silkelediler. Galatasaray'da değişmez kural bir sezon iyi giderse sonra ki sezon kesin bir bokluk olur.
Tr saati gece 1CL kayıt kaçta kapanıyor yarın
ama realde sağ bek performansı iyi değildi diye hatırlıyorumBence sağbek olarak da muhteşemdi. Zaten o şekilde Real'e geldi. Sonradan stoper oldu realde
Yeni orta sahamiz italyanın inter ekibinden gelecek.
Frede kim iyi diyorsa futbol izlemesin. Yanindan geçenleri izledi sürekli. Bir tane şutu var bir tane de çalımı ona mi tav olmuşlar?Fred çok iyiymiş. Onu almayıp daha iyisini alacağız güya bekliyoruz ama sanmıyorum. Yedeğinin yedeğini almak icin United ile görüşüyoruz.
Mata- Yusuf hiç haberi düşmeden gelenler Ross'un da haberi kendi basınında son gün gelmeden 2-3 saat önce düşmüştü.geçen sene bu zamanlar icardi haberi düşmüş müydü
Fred bizim Molde maçında oynasa neler denirdi acaba.Frede kim iyi diyorsa futbol izlemesin. Yanindan geçenleri izledi sürekli. Bir tane şutu var bir tane de çalımı ona mi tav olmuşlar?
2’li orta sahada alanını çok boşalttı şu ana kadar. Bazı noktalarda iyi de eksikleride bir hayliFred çok iyiymiş. Onu almayıp daha iyisini alacağız güya bekliyoruz ama sanmıyorum. Yedeğinin yedeğini almak icin United ile görüşüyoruz.