Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Planlama yok derken kafalarına göre hareket ediyorlar derken sallayanları bir güzel piste alalım anlatsınlar. Bu yangının sebebi buydu Vecino Temmuz'da alsan Eylül fırsat transferi kovalasan kimse bir şey demezdi ama şu an bana kimse Vecino'yu anlatamaz.
Bakambu gibi hayal kırıklığı. Net olarak transfer yapmış olmak için yapılan transfer. Gerçekten ayıp. Milyonlarca insanı yanlış yönlendirip beklentiye soktunuz...

ulan sana yıldız getir diyen yok senden illa yıldız isteyen yok

İhtiyaca göre iş yapacak topçuyu scout ekibiyle beraber belirle getir senden graven gibi büyük wonderkid iste diyen de yok böyle ensene vurup alırlar elinden

NEYİNE LAN SENİN YILDIZ

Sergio yine değişilmez olur

şaka gibiler ya

bi de muhabirler övgü sırasına girmiş

ŞŞŞŞŞŞŞ. Uyudun mu?

20230904_002622.webp
20230904_002533.webp

Lazio denen takım guenduzi yi alıp bu yedeği bize şutluyor. Şaka gibi

Erden Timur sevgisini nötrleyecek bir transfer hamlesidir Vecino. Burun kıvrılan diğer adaylardan biri gelsin Lazio'nun çöpü girmesin şu takıma.

Lazio gs tarihinin kontağını yapmıştır bize muslerayı vererek. Muslrra demek en az 10 kupa demek tarihimize işlenen

Çok şey etmeyin yarın ola hayrola
Ben hala birinin daha geleceğini düşünüyorum ortaya

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndombele riski alınmalıydı , kiralık-satın alma opsiyonlu teklife hayır demezlerdi. En azından yaşı genç ve formunu bulduğunda çok fazla şey vaadeden bir isim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamların orta sahasında Fred-Szymanski var bizde bir tek kayda değer Toreira var. Ya abi sadece lig olsa hedef yapmayın hiç transfer falan CL'ye ne halt yemeye katılıyoruz o zaman ?
abartmayalım şu vecinonun fredden hicbir farkı yok 2side eytli üstelik fred daha ucuk kacık maaşlı
ikiside bize lazım olmayan oyuncu tipleri
genc birisi lazımdı bize

Bi de avrupa kupası hayali varmış.hadi ordan.zanioloyu salak gibi kirala, sampiyonlar liginde degerini artiracakken...sonra vecino mecino

Bu herif gelirse gerçekten maç falan izlemem bu nedir abi taraftarı salak yerine koydular resmen böyle saçmalık olamaz umarım Erden bey basın karşısına geçip hesap verir

Halen diyorum fenerin şu an varya acayip gol atma şansı doğdu biz Vecino adamlar Ndidi'ye parayı basıp alsalar bu sefer olacak yangın x5 filan olacak. Ndidi alırlarsa da ben yanmam diyen kimsede yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt