Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne idüğü belirsiz yok yönetimin açtırdığı hesapmış kenetlenmeymiş falan.o samiyen haber ile terimsports denen gevşekler sus pus
yuhBurhan 3.5 milyon euro bonservis yazmis. Kafayi yersin eger dogru ise
18 ediyor1 kira
12 satin alma
5 bonus
ucl gruplarında ortasahaya veratti getirsek yınede 3.olabiliriz zaten gercekci olan buValla kusura bakma da Fred bize cuk otururdu. Rakip aldı diye boklayacak değilim. Vecino kim ? Hiç izlemedim. Ama bu beklentinin karşılığı bu olmamalı. Ben bu CL grubunda 3. oluruz diyorum bu orta saha transferiyle. Dua edelim Toreira'ya bir şey olmasın yoksa 3. bile olamayız.
Planlama yok yine yanlış. Erden Timur zaten açıklamasında bazı transferleri son günlere bırakacağız dedi. Sofyan Amrabat Manu'ya gitmeseydi plan iyi bir plan olacaktı. Lakin Amrabat gidince sen araya daha iyi bir isim koyamayıp Vecino'yu getiriyorsan plan başarısız olmuş demektir. Planın başarısız olması olmadığı anlamına gelmiyor.Planlama yok derken kafalarına göre hareket ediyorlar derken sallayanları bir güzel piste alalım anlatsınlar. Bu yangının sebebi buydu Vecino Temmuz'da alsan Eylül fırsat transferi kovalasan kimse bir şey demezdi ama şu an bana kimse Vecino'yu anlatamaz.
bugün döküldü fredValla kusura bakma da Fred bize cuk otururdu. Rakip aldı diye boklayacak değilim. Vecino kim ? Hiç izlemedim. Ama bu beklentinin karşılığı bu olmamalı. Ben bu CL grubunda 3. oluruz diyorum bu orta saha transferiyle. Dua edelim Toreira'ya bir şey olmasın yoksa 3. bile olamayız.