Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Breivik bari alaydık adam içimizden geçti. Boey'i filan deldi geçti en azından gözümüzün önünde izlemiştik.

Valla kusura bakma da Fred bize cuk otururdu. Rakip aldı diye boklayacak değilim. Vecino kim ? Hiç izlemedim. Ama bu beklentinin karşılığı bu olmamalı. Ben bu CL grubunda 3. oluruz diyorum bu orta saha transferiyle. Dua edelim Toreira'ya bir şey olmasın yoksa 3. bile olamayız.
ucl gruplarında ortasahaya veratti getirsek yınede 3.olabiliriz zaten gercekci olan bu
vecino=fred ikiside savruk ve eytli maliyetli adamlar
ikisinide istemezdim ikiside güzel kazık koş koş bal yapmayan arılar 1 tane teknigi iyi genc alsalar şu 2si konusulmazdı bile

Planlama yok derken kafalarına göre hareket ediyorlar derken sallayanları bir güzel piste alalım anlatsınlar. Bu yangının sebebi buydu Vecino Temmuz'da alsan Eylül fırsat transferi kovalasan kimse bir şey demezdi ama şu an bana kimse Vecino'yu anlatamaz.
Planlama yok yine yanlış. Erden Timur zaten açıklamasında bazı transferleri son günlere bırakacağız dedi. Sofyan Amrabat Manu'ya gitmeseydi plan iyi bir plan olacaktı. Lakin Amrabat gidince sen araya daha iyi bir isim koyamayıp Vecino'yu getiriyorsan plan başarısız olmuş demektir. Planın başarısız olması olmadığı anlamına gelmiyor.

✅ Adamın CV'si iyi.

✅ Inter ve Lazio'da yıllarca oynamış.

✅ Uruguay milli takımında Torreira ile oynuyor.

✅ Türkiye ligi için hayli hayli yeterli bence.

✋ Şampiyonlar ligi için ise bekleyip göreceğiz.

🙏 Yangın tayfa biraz sakin!

Valla kusura bakma da Fred bize cuk otururdu. Rakip aldı diye boklayacak değilim. Vecino kim ? Hiç izlemedim. Ama bu beklentinin karşılığı bu olmamalı. Ben bu CL grubunda 3. oluruz diyorum bu orta saha transferiyle. Dua edelim Toreira'ya bir şey olmasın yoksa 3. bile olamayız.
bugün döküldü fred

Bence ilk hamlesi Tielemeansdı hem bonservisi yok rahat rahat alırız dedi oyuncu epl yi bırakmayınca sonraki en büyük hamlesi ve beklentisi Parades di.Ucuza Psg yi de bağladık isimli oyuncu icaridnşna rladaşı dedi.49 gün rotayı bekleyip oraya gidince sapıttı.Dominguez gitti o kaçtı guendozui kaçtı.Ndiid yüksek dediler hojberg bırakmadılar breivik dediler olmadı derken .Böyle bir hamle geldi çünkü başka adam kalmadı

Orta saha zafiyeti yaşadığımız her maç kulaklarını çınlatıcam yönetimin... kendi iplerini çektiler artık sıfır kredi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt