Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah sakattir,testi geçemez.ne kadar beddua varsa edecegim

✅ Adamın CV'si iyi.

✅ Inter ve Lazio'da yıllarca oynamış.

✅ Uruguay milli takımında Torreira ile oynuyor.

✅ Türkiye ligi için hayli hayli yeterli bence.

✋ Şampiyonlar ligi için ise bekleyip göreceğiz.

🙏 Yangın tayfa biraz sakin!
arakadasim bu adam ancak Karagumruk'te oynar

herkesin içine sinecek orta sahaya bak

gsc ilk defa bütün olarak aynı fikirde

biz yanlış anladık galiba haberleri bugüne kadar

Pazardan aldim Thuram, eve geldim Vecino :)

Erden Timur kendi basarisinin acisini cekiyor.

Gecen sene son gun İcardi Mata Rashitca Yusuf Demir indirirsen, bu sene de insanlar Ramos Thuram bekler, biraz da hakli olarak.

Sinirden çıldırıyorum yarım saattir. İnşallah ters köşe yaparlar yedek için alınmıştır. Aksi takdirde gerçekten tüm sezona yazık olur.

Yok ndombele yavaş,yok ndidi vasıfsız aha gördünüz alınan adama bak.

Yönetim net sınıfta kaldı. Olan Buruk'a yalvarsınlar 2 maç kötü sonuç gelmesin paramparça ederler.

32 yaşında oyuncu alıyorlar şaka gibi.

dünya kupasında lucas kenarda çay içerken 11 başlayan biri... arz ederim.
Ahbo Wc'de Uruguay'ın oyununu hiç beğenmemiştim. Hocaları maldı. Muslera ve Torreira'nın yerine oynayanlar boştu bence. Bir de bonservis 3.5 falan diyorlar. 3 yıldan aşağı imzalamayız. Zıçtık bence

Bu transferi nasil aciklayacaklar merak ediyorum.
Rezillik ya.

Ulan Ramos'a itiraz ediyordunuz küfürler hakaretler ediyordunuz yaşlı diye. Kafanızı kuma mı gömdünüz. Hadi o Ramos'tu bu Lazio'nun çöpüne laf etmeyecek misiniz ?
Ediyor herkes zaten de biri stoper nelson gibi mevkisinde tartışmasız isim üzerine saçma fiyatlarla gelecek 37 yaşında biriydi.
Bu saçma trabsfer ramosun transferi saçmalığını aklamıyor

3,5 milyon resmen çöpe atılmıştır. Herif bir de 32 yaşında ve 3 senelik sözleşme.

ve tahmin ettiğim tavra çark ettiler:

takipçi kaybı korkusundan "Yönetimden gelen..bilgi..bu" "biz menajeri miyiz adamın...bize ne abi" diyorlar şimdi.

Fred'i fenerin almasında giydirmediler mi - daha iyisi olacak servisi yapılmadı mı .... bu tepki o yüzden.

Bu adam bu kadar süre planlama ile gelecek adam olduğunu ben şahsen düşünmüyorum - ama adamı bilmediğim için inşallah dumur olurum.

Ajax Molde'nin 6 numarası Sivert Mannsverk 6 m euro verdi onu da alabilirdik hatta Breivik iletoplam 8-9 m euro'ya paket yapmak gerekiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt