- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
İnşallah sakattir,testi geçemez.ne kadar beddua varsa edecegim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün izlemedim. Önceki maçlarda iyiydi. Anlatmak istediğim şey bekletinin çok altında kaldı yönetim.bugün döküldü fred
arakadasim bu adam ancak Karagumruk'te oynarAdamın CV'si iyi.
Inter ve Lazio'da yıllarca oynamış.
Uruguay milli takımında Torreira ile oynuyor.
Türkiye ligi için hayli hayli yeterli bence.
Şampiyonlar ligi için ise bekleyip göreceğiz.
Yangın tayfa biraz sakin!
Hiç bir şekilde taraftarın beklentilerini karşılayacak bir özelliği yok.Baya kötüleniyor acaba showmu yapacak die düşünmüyor degilim
Ahbo Wc'de Uruguay'ın oyununu hiç beğenmemiştim. Hocaları maldı. Muslera ve Torreira'nın yerine oynayanlar boştu bence. Bir de bonservis 3.5 falan diyorlar. 3 yıldan aşağı imzalamayız. Zıçtık bencedünya kupasında lucas kenarda çay içerken 11 başlayan biri... arz ederim.
Ediyor herkes zaten de biri stoper nelson gibi mevkisinde tartışmasız isim üzerine saçma fiyatlarla gelecek 37 yaşında biriydi.Ulan Ramos'a itiraz ediyordunuz küfürler hakaretler ediyordunuz yaşlı diye. Kafanızı kuma mı gömdünüz. Hadi o Ramos'tu bu Lazio'nun çöpüne laf etmeyecek misiniz ?
Midjo ve Kaan'adn iyi değil bu adamBu adam yedek desem yabancı sayımız yetersiz anlamsız bi transfer olacak