Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En cokda en elzem,en onemli mutlaka nokta atisi transfer yapilmasi gereken bolgeye bu kadar kalitesiz transfer yapilmasi koyuyor.Buraya yapilacak iyi bir transfer sahadaki oyunumuzu acayip degistirecekti.

valla paredes e de razıydım
ndombeleye de
hepsine burun kıvırdınız
bahane buldunuz

resmen yalancı muhabirlerin gazına geldiniz

İstanbulspor'dan Muammer Sarıkaya'yı alalım, daha iyi... @Umut Işık
2 ay beklemenin sonucu Vecino olunca şu an cayır cayır yanıyorum. Kulaklarıma kadar kızardım delirmek üzereyim 2 ay önce getirseler Midtsjö yerine alsalar tek kelime edersem adam değilim ama Torreira yanına aldık diyorlar yanıyorummmmmmmmmmmmmmmmm.

Apo
Kerem Demirbay
Kerem Akturkoglu

Uc yerli banko olacak geri kalan yabanci okan hoca boyle hesap etmis demek

Transferleri bi adamın fantezi dünyasına bırakırsan, böyle çorba eder bırakır ortalığı

Arkadaşlar bu takımın dağılması bayernden 5+ yemeye bakar

Ondan sonra hızla çöküş başlar. Ne erden kalır ne okan

Kimse de taraftara dönüp kendi kendinize tribe girdiniz diyemez bu arada. Bu beklentiyi tamamen kendileri yarattı. Bu sözde muhabirler saçma salak, alınması imkansız topçuların adını niye fısıldayıp durdular ? İsmi daha büyük diye aldığın Ziyech ortada yok ama Rashica oynuyor gittiği yerde. Yapılan yanlış bir değil ki.

Molde'li çocuğa şükredecek duruma gelirsiniz işte böyle.
adı gecen herkese teklif yaptık ama olmadı

Erden Timur’un cizdigi vizyon ve olusturdugu beklentiyle tamamen ters bir transfer.

Bu sefer beceremedik…

Samardziic korkudan açıklanmıyor diyen KOLPACİ krali Melikşah sana da selam olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt