Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklım almıyor bu transferi , Amrabata gittin en az 17-18 verecektin, keza Guendozi öyle, Gravenberch için belki de 25 verecektin. Olmadı büyük takımlar aldı eyvallah bunada lafım yok denedin en azından ama kardeşim 4-5 m bandına hiçmi adam bulamadın.
Git Mckennie al, ndombele al en azından bu kadar yangını yemezdin , tutma ihtimali var, biraz kıpırdansa en kötü araplara satarsın zarar etmezsin. Bunlar için maksimum 8e kapatabilirdin.

Hiç ama hiç içime sinmedi, inşallah hatasını farkeder diyecem ama iş işten geçmiş gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yarın çıkarlar Suudi Arabistan falan diye ağlarlar. Paralı kalemlerine Nelsson gitmedi ondan adam alamadık diye yazdırırlar. Bok ettiniz bir çuval inciri. Transfer sezonuna daha güçlü kadroyla gitmiştik. Eldeki sağlamları gönderip ne zaman oynayacağı belli olmayan adamlarla doldurunuz takımı.

Midsjö yerine olsa bari

Adamın istatistikleri her alanda sıfır, sakatlığı bol, yaşı fazla, Lazio'nun ıskartası. Savunulacak tarafı yok. Sözleşme süresi, bonservisi ve maaşı hepsi skandal.

Kaleci Lauro'da olduğu gibi geceden sabaha şu yangın tesise yansırsa belki vazgeçerler
Acil iptal edilmeli bu transfer.

Valla ben cl ligini gectim ocağa kadar bu saçma sapan orta saha ile inşallah ligde şampiyonluktan koymayız. Belki ocak ayında akıllanıp birini alırlar

Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyorlar. Berkanı bedavaya gönderip berkandan kötü adamı 3.5m bonservis verip alacak kadar gerizekalı olmadıklarını umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt