Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu ben olan kazigi daha yeni anliyorum. Transfer berbat ama ben gene bonservissiz almisizdir diyorum.

O 3,5 milyon euroyu bizi bu panik transferine surukledigi icin Erden Timur cebinden vermelidir. Galatasaray'in parasi boyle kolay cope atilmamali.

Gittin %1 like sacma transferleri takip ettin sonra Lazio'nun yedegi adama bonservis verdin. Akil alir is degil.

Bir daha kimse Ahmet ercanlara laf etmesin, bizim muhabirler daha beter

32 yaşındaki adama bonservis ödenmez. Hele italyada yıllarca oynamış ama kimsenin adını dahi duymamış adama ödenmez

Beni kerim tekin fanligim yuzunden takip eden fbli biri,eleştirimi beğendi,düşünün durumu

Berat'ı da alacaklardı Allahtan alamadık bugün niye Trabzon'a gitti diye bol bol seviniyordum çünkü plansızlığın %100 olduğuna emindim giden her oyuncu için seviniyordum.

Kulübün iletişim sistemini çökertip 3.5 milyon euroyu çöpe attirmamak lazım

adı gecen herkese teklif yaptık ama olmadı
Olur olmaz ayrı mesele. Bu konuda eleştiri yapmam. Oliveira ve Mertens şu Moldedeki çocukların profilde gençlerle yedeklenmeliydi bonservissiz adam alıp yüksek maaşlar vermek yerine. Bunu rahatlıkla yapardık. İsim peşinden gittikleri için olmadı zira hem Araplar hem İngilizler topçu bırakmadı piyasada.

Abi Okan napıcak. Ooooo kardeşim sana müthiş kadro kurucaz diyip son güne kadar adam almıyorlar. Sonra Vecino diye bomboş birini alıyorlar ne Okan’ı?
Ikisi beraber çalışıyorlar. Içini disini henuz bilmiyoruz ama hoca orta sahayi abarti begenmesi mumkundur. Bak Mertensi hala her mac oynatiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt