Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultraaslan havalımanında karsılama törenı yapacak mı bilgi var mı?

Hala aynısını düşünüyorum orada bahsettiğim isimlerden kötü Vecino. Ugarte, Torreira'dan da kötü. Faydalı oyuncu ama ligde Sergio Oliveira yada Kerem Demirbay'ı kesemez lakin defansif olarak daha iyidir bu ikisinden. Dediğim gibi kiralık olsa falan alternatif diye düşünürüm ama 3.5 milyon bonservis vermek çok kötü iş.

Yönetim büyük hata yapti. Iyi bir 8 numara alip topu okan hocaya atacaklardi. Artik kötü bir sonucta suclu olan yönetim olacak.
transfer söz konusu olunca yönetim + teknik kadro bende aynı safahda . birinden diğeirni ayırmak hata olur tranferde.

Cica kalsaydı bari bu ne ya. Cicadan daha az verimli adamı almak başarı ya

Torreira yok diger oyuncularin maasini kiskaniyormus haberi uydurtmuslardi. Simdide Torreira bu adami istiyor haberi cikartmislar.

Bu herif Torreira seviyesinde maas alirsa onun reaksiyonu acaba nasil olacak.

Bakambu geldiğinde herkes gayet iyi transfer diyordu, Zaha'da herkes havalaar uçmuştu. Kerem D gayet iyi yerli idi. Angelinho'da yine herkes istiyordu bu transferi hatta Rogerio adı çıkmıştı tepki gelmişti Anfelinho olmuyor diye. Şimdi ne oldu da bu transferler kötülenir oldu? Vecino transferini eleştirinde şimdi önceki işleri neden eleştiriliyor bunu anlamadım ben.
cunku onemli olan orta saha transferiydi. bu saydiklarin onem sirasinda arkadaydi. Hep en iyisini kovaliyoruz deyip karagumruk ayari topcuyu getirirsen boyle her yaptigin is onune serilir gozune batirilir.

paredes,fred,vecino bunların 3üde aynı bokun farklı renkleri alana kazık er yada geç girer o tip oyuncular.

Kendimizi yakma noktasındayız muhittin
Muhittin Tomruk

Yav elinde adam mı var kimi oynatacak? 😂 Maç sonu söylediklerini de takip edin adamın biraz. Mertens'e de dokunduruyor her fırsatta.
Üçlü orta sahaya dönebilir, bunu yapmak için Ferguson olmaya gerek yok heralde. Bisey söyleyip de ertesi mac oynatmak komik oliyor biraz.

sakat ndombeleye 15 verılseydı elde kalsaydı iyimiydi

herşeyde bir hayır vardır

elde bi tek ndombili kalmıstı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt