Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala aynısını düşünüyorum orada bahsettiğim isimlerden kötü Vecino. Ugarte, Torreira'dan da kötü. Faydalı oyuncu ama ligde Sergio Oliveira yada Kerem Demirbay'ı kesemez lakin defansif olarak daha iyidir bu ikisinden. Dediğim gibi kiralık olsa falan alternatif diye düşünürüm ama 3.5 milyon bonservis vermek çok kötü iş.
Ben eleştiri olsun diye atmadım yanlış anlaşılma olmasım. Hak veriyorum yorumuna

sakat ndombeleye 15 verılseydı elde kalsaydı iyimiydi

herşeyde bir hayır vardır
En azından Ndombele tuttu seviye atladık derdik ayrıca Ndombele sakat değil gamsız fakat oyuna ikna olursa seviye atlatır 2 ay önce kiralık + zorunlu opsiyonla alabilirdin, almadın. Vecino ile en fazla 2'ncilik yarışında olursun Lazio Guendouzi çekip Vecino bırakıyor biraz düşününce kim doğru kim yanlış yaptı net belli oluyor.

Forum yönetimi biraz vicdanımız varsa lütfen bu transfer gerçekleştikten sonra yönetimi yalayan tüm muhabirleri yasaklayın. Bu adamlar çok bariz sabuncuoğludan daha zararlı bize. Yönetime hoş görünecek diye neler yazdılar adama. Bu adamı olumlamaya çalışıyor.

Burhan
Ali Naci
Nevzat
Haluk
Gökhan
Süleyman

hiçbirini daha okumak istemiyorum

Transferin niye son güne bırakıldığı da belli oldu taraftarın tepkilerinden çekindiler yoksa bu taraftar deplasman tribünü bile olsa Antep'te tepkisini koyardı

40 gün de zaten bir tek bu apti beklerdi

kötü transfer olur arkadaşlar kötü sezonlar olur hepsi toparlanır

ama ben ilk defa galatasaray medyasının neredeyse tamamının 1 kişinin kölesi olduğunu görüyorum

fatih hoca böyleydi ama onun bile hakedilmiş 1 mantığı vardı

bu işte bizi fener yapar

yoksa kötü transfer en fazla 1 sezon zarar verir

kötü transfer olur arkadaşlar kötü sezonlar olur hepsi toparlanır

ama ben ilk defa galatasaray medyasının neredeyse tamamının 1 kişinin kölesi olduğunu görüyorum

fatih hoca böyleydi ama onun bile hakedilmiş 1 mantığı vardı

bu işte bizi fener yapar

yoksa kötü transfer en fazla 1 sezon zarar verir
iftira atmayalım

erden timur öyle karakterde biri degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt