Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse aldik adami herhalde. Destekleyecegiz, ins iyi oynar

Şl grubu belli olduktan sonra baktılar ki bu sene Avrupa da başarı hayal lige odaklanalım dediler ama bu transfer planı ligi bile kaybettirebilir en kötüsü de sene sonu seçim var hayırlısı

Almayın şu adamı. Eldekiler ile oynarız. Ocak ayında daha iyi bir transfer için uğraşır, çalışırız. Almayın . Kimseyi de göndermeyin

3.5m bonservis
2+1 sözleşme 2.3m maas Emre Nalbant space de diyor şuan

En iyisi şu gurbo cocuklardan iki tane alıp gelsinler. Belki bir şeyler çıkar. Vecino, yalan olduğunu düşünmek istiyorum, ama gerçekten E. Timur'un krediyi bitirir.

Bedava olsa neyse. 3.5 milyon bonservis nedir yav?

Simdi bu tepkiden Torreira da kusse, hic sasirmam.

250 bin euro alan adamı gönderip 5 milyon yükün altına giriyoruz:) allahım biri bugünün şaka olduğunu söylesin lan!! Ben öldüm mü yoksa yav vala kendimi iyi hissetmiyorum kolum filan uyuştu …

Bu muhabir tayfa bakın goreceksiniz Okan hocayı yiyecekler. Taraftar uyanık olmali
Kesinlikle öyle ve seçim var... Tepkiler buradan dönmez gibi Okan hocayı yiyip FT bile çekmek isteyebilirler. Her yerde hocayı savunacağım ben adam iyi bir ortasaha istemedi mi yani alamadılar işte.

Forum yönetimi biraz vicdanımız varsa lütfen bu transfer gerçekleştikten sonra yönetimi yalayan tüm muhabirleri yasaklayın. Bu adamlar çok bariz sabuncuoğludan daha zararlı bize. Yönetime hoş görünecek diye neler yazdılar adama. Bu adamı olumlamaya çalışıyor.

Burhan
Ali Naci
Nevzat
Haluk
Gökhan
Süleyman

hiçbirini daha okumak istemiyorum
Forum yönetiminden tepki bekliyorum

F5IfDGMXMAArkaE
bu hamle alayını istifaya götürür

Bizim yerliler haberleri arka arkaya girdi Fabrizio dan ses yok umarım yem atılmıştır bizimkilere,bu arada yabancı sağlam kaynaklı haber gören var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt