Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne vereceği belli olmayan 32 yaşındaki bir adam için geri dönüşü olmayan bonservis ve maaş dahil 8 milyon Euro’luk bir külfet.
Ounahi eğer bahsedilen fiyatlara alınmadıysa gerçekten yazık.

Yemin ediyorum hic transfer yapmasak taraftarin sinerjisi bu kadar bozulmazdi. Bu transfer gercekten anlasilabilir gibi degil.

sezonun en kritik oyuncusunu açıklıyorum

top oynarsa form tutarsa bizi kurtarabilir + yerli

yoksa geçmiş olsun

1693780080911.webp
a

Burası Galatasaray beyler burada "Biat Kültürü" yoktur. Bu camia başarılı olanı baş tacı eder başarısız olanı da derhal göndermesini bilir endişeniz olmasın. Burak Elmas gibi neredeyse tüm camianın desteğini alan adamı bile 8 ayda paket eder bu camia. Kimsenin yanına yaklaşamadığı başarıları kazanan teknik adamını 3 kere kovmuş bir yerdir burası. Yönetimler, teknik direktörler, oyuncular gelip geçicidir asıl olan Galatasaray dır. Bir kişiye (hoca, oyuncu veya yönetici) biat edecek olanlar gitsin feneri tutsun...

ali kocun kankası burak elmasla erden beyi kıyaslamayın lutfen bu kadarda degil

Bu herife 3.5 verene kadar 2 filan daha koyar en kötü Molde'li elemanı alırım, en azından tutmasa bile ilerde paramı kurtarırım. Maaşı max 800K filan olacağı için bana toplam maliyeti nerdeyse aynı olur.
Yıldız desen değil, genç desen değil, takımının değişmez parçası desen değil. Öyle sıradan, alalade bir oyuncu. Nerden tutarsan tut elinde kalıyor.
1 Allah'ın kulu biz ne yapıyoruz dememiş mi çok ilginç gerçekten.

bu transferin içinde bir iş var özellikle maliyeti konusunda erden başganı dışarda tutuyorum ama ağır komisyon işi dönüyor gibi
Erden timuru neden dışarıda tutuyorsun ki müdür ? Oyle bisey varsa Erden Timurda bu işin içindedir ztn. Her tarafı ile Erden timur güven kaybetmiştir bu transferle

Breivik filan çekseydik bari ya, hiç değilse geri dönüşü olurdu.

Yapmış olmak için yapılan hamleler her zaman batırmıştır, istisnası yok.

Orhan uluca'dan vecino analizi gelsin hele bir izleyelım

ondan sonra futbolcu hakkında fikirlerımı yazarım

bu maliyetlere erden başgan girmez var bunun içinde bir iş, kaç transfer yaptı hangi oyuncuya gereğinden fazla verdirir bu adam. acaip bir iş dönüyor

Korktuğum başıma geldi bu sezon ilk nöbette mesajım vardı tek korkum Lincolnlü sezonun tekrarını yaşamak idi. Bizzat yaşayacağız... Icardi ve diğerleri... Icardi Torreira sakatllarsa geçmiş olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt