Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson'u unutun, çöp, ondan daha iyisini alacağız, Thuram, Fofana, Amrabat, De Paul, Guendouzi, Dominguez vs... Günaydınlar diyorum hayal dünyasından uyandınız.

Söylenen rakamlar şaka gibi şimdi çıkıp takım içi dengeler falan filan inter milan. Bu rakamları gören oyuncular bozuk atar.

Alt yapi oyuncularımızı kaçıran mirsad bir kez daha bize bu sefer maddi olarak büyük şekilde tuzak kurmuştur. Buna çanak tutanlar hesap verecek.

Bu herife 3.5 verene kadar 2 filan daha koyar en kötü Molde'li elemanı alırım, en azından tutmasa bile ilerde paramı kurtarırım. Maaşı max 800K filan olacağı için bana toplam maliyeti nerdeyse aynı olur.
Yıldız desen değil, genç desen değil, takımının değişmez parçası desen değil. Öyle sıradan, alalade bir oyuncu. Nerden tutarsan tut elinde kalıyor.
1 Allah'ın kulu biz ne yapıyoruz dememiş mi çok ilginç gerçekten.

Alamazsın ki, son gün millet aptal mı sana as oyuncusunu versin, daha sabah yazdım, rotasyonda olan hiçbir adamı alamayiz diye.

İyi oldu biraz ayaklar yere basar.

R’Madrid gibi şımarıp tribe girmiştik taraftar olarak.

Yönetime de son güne beklemek diye bir şeyin mantıklı olmadığını gösterdiyse ne ala.

Bas bas bağırdık. 2 ay kala ilk orta saha ve İcardi gelmeliydi zaten. Birini iyi zamanda bitirdiler Allah işi karışmasa daha da iyi zamanda bitecekti

Ama diğeri saçmalandı.

Ayağa dolandı. Zaniolo ve Berkan da çok saçma şekilde gönderildi.

Eksilerin ağırlıkta olduğu dönem belki Erden Timur’a da egosunu kontrol edip transfer de tek yetkili olmanın da her zaman çözüm olmadığını göstermiştir.

Cenk Ergün’ü pasifize edip aldırdıkları adama bak. Cenk bu herifin menajerle çay içmez çay. Temmuz sonunda City’den 29 yaşında Reges çekerdi

Bu herife 3.5 verene kadar 2 filan daha koyar en kötü Molde'li elemanı alırım, en azından tutmasa bile ilerde paramı kurtarırım. Maaşı max 800K filan olacağı için bana toplam maliyeti nerdeyse aynı olur.
Yıldız desen değil, genç desen değil, takımının değişmez parçası desen değil. Öyle sıradan, alalade bir oyuncu. Nerden tutarsan tut elinde kalıyor.
1 Allah'ın kulu biz ne yapıyoruz dememiş mi çok ilginç gerçekten.
Ya gercekten kafayi yememek elde degil. Bu transfere Erden Timur'un onay vermesini anlamak cok guc.

BU adamı değişik formüller denemeden ligde 11'e nasıl yerleştirecekler?

Bu adamı 11'e koyup Ziyech'i 10 numara OYNATAMAZSIN. 4-2-3-1 dersin 6-0-4'e dönersin bi taraf tango yapar diğer taraf erik dalı oynar.
Mecburen 4-3-3 yapacaksın garip garip isimler kulübede oturacak ama ne kadar oturacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt