Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler ya şu taraftarı çok büyük eksi yazdılar kendilerine

Büyük ihtimal bu transfer iptal olur mevcut kadromuzla devam ederiz biz

Ulan sergio'ya 4 yıl verdiniz akıllanmadınız şimdi bi de buna 3 yıl verip göndermek için uğraşmak mı istiyorsunuz. Hiç transfer yapmayın daha iyi

Yav biri beni ikna etsin. Erden Timur Vecino'ya okey dedi anladık da nasıl 2.5 maaşa okey dedi? Kafamızdaki Timur ile alakası yok.

Beklenti çok yükseldi diye, bu şekilde bir reset atmış olup; yarın eli ayağı düzgün birini açıklasalar keşke.

Okan Hoca Rashica'yi istedi, sansasyonel bir transfer olmayacağı icin Erden Timur bu transferi yapmadi.
Ortasaha trasnferi ile kanat adamını ilişkilendiremedim ama , Rashica'ya (28) 5 -6 bonservis (o zaman bahsi geçen rakam) verileceğine free- Tete kararı alıdı o işin tercümesi.

15 M minimum bütçe beklenti yaratılıp 2+1 kontrat bağlanan , beklentiyi en ufak şekilde karşılamayan bir trasnfer hamlesiyle Rashica konusu bence aynı açıdan eleştiri değil.

daha gün okan hoca dedi "rahat olsun GS taraftarı" dedi. o nedenle yöneitmle hocayı beraber eleştiririm ben Orta saha ile ilgili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt