Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F5IgdF4XQAA-hDj.webp

Taraftar bi şekilde bu transferi iptal ettirmeli yoksa bu takımın beli doğrulmaz.

32 yaşındaki çöp tenekesine 3.5 m bonservis 2.5m maaş kimse veremez.
bu fiyatlar komisyon diye bağırıyor kimse kusura bakmasın babam olsa tanımam

herkesin içi yanıyor şu an
erden timur'un bunu hiç istediğini düşünmüyorum ve yakıştıramıyorum

bence hayal kırıklığını büyüten bu

mehmet özbek yapsa ne bileyim şu nafiz miydi ne o yapsa abdürrahim yapsa bu kadar şaşırtmazdı insanları

Demek istediğim JPK ile Vecino kıyaslamıyorum mecazi anlamda söyledim De Paul, Höjbjerg, Fofana dersen beklenti artar Vecino'da JPK seviyesinde kaldı. Lazio Guendouzi almış Vecino bırakıyor. Başlı başına hatalı bir süreç 2 ay önce getirseler kimse ses etmezdi 2 ay önce alabilecekken şu an alıyorsan tamamen plansızlıktır. Bu transfer politikasıyla da başarı imkansız Ziyech ve Zaha 2 haftadır yok 1 ay daha ne verecekleri belli değil Vecino da belli değil.
Hatalı transfer olduğunu ben de yazıyorum zaten. Plansızlık değil plan başarısız oldu. Bazı transferlerin son günlere bırakılacağı söylenmişti zaten. Burada Amrabat Manu yapmasa o alınacaktı. Burada ana sorun o seviye olmasa da potansiyel bir adam en kötü ayarlanmalıydı yedeği olarak. Plansızlıktan ziyade başarısız hatalı bir plan oldu. Amrabat olsaydı başarılı plan olacaktı. Benim derdim sadece Erden Timur'u eleştirirken işin dozunun kaçtığı bu adam geldiğinde beri ilk defa net başlangıçta hata yaptı ve bu tek hatadan istifa deniyorsa bu nankörlüktür. Transfer tutar tutmaz o ayrı ama ilk defa beklentileri bu denli karşılayamadı ve hemen istifa diyenler var yazık gerçekten.

Bu transfere onay veren kişi erden bey olamaz ki şu ana kadar beklentiyi kendisi yukseltti

beklenti̇ ve gercekler orani konusunda bi̇r yanliş anlaşilma var.
İzin verin düzelteyim;

beklenti: hojberg, amrabat vs
gercekler: en fazla ndidi, ounahi diye olabilirdi

bu durum kesinlikle vizyonsuzluk

Uğur Karakullukçu: “Galatasaray taraftarına geçmiş olsun. Yangın için artık geç kaldınız. Papatya çayı içme ve sakinleşme zamanı."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt