Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetim beklentiyi çok yükseltti
40 gündür bekliyor ne
15 gündür bekliyor deseniz kafiydi

Gedson'u unutun, çöp, ondan daha iyisini alacağız, Thuram, Fofana, Amrabat, De Paul, Guendouzi, Dominguez vs... Günaydınlar diyorum hayal dünyasından uyandınız.
Su yazilan isimlerden genduzla dominguez bi ihtimal.olabilirdi digerliri imkansiz islerdi beklenti yukseltildi diye muhabirlere duyumcu tayfaya fan yukleniliyor yerin dibine sokulsunlar itirazim yok.Ama biz bu isimlere nasi inandik hatta bazilarina burun kivirdik diye kendimizide sorgulamamiz lazim

Muhabirler degil yönetim yükseltti beklentiyi

Erden timur bizzat kendisi cikti dedi 40 gundur bizi bekleyen oyuncu var daha iyisi en iyisi icin bekletiyoruz

Bu sekilde tabiki beklenti yükseldi

Temmuz ayinda vecino transfer olsaydi ve o tarz aciklamalar yapilmasaydi belki bu kadar tepki olmazdi hatta insanlar oyuncu hakkinda arastirmalar yapardi

Ama isim olarak beklentileri karsilamadigi icin dogal olarak yerden yere vurulacak

Oyuncunun belki de iyi oldugu noktalar vardir takima katkisi olacak bilemeyiz ama suan ne yapacagi hic kimsenin umrunda olmaz

Haftalardir burda yaziyoruz planlama’nin yanlis oldugunu takimdaki uyumu bozdugumuzu yanlis isler pesinde kostugumuzu ama kimseyi ikna edemedik burda

planlama konusunda şüphelerini dile getiren kişiler

ben
@Arda Sadi
@Alp Memduh Kalyoncu
@Cafer Güney
@Keramettin TANRIVERDİ
@Umut Işık
@Onat Can Sağıroğlu

zannediyorum bu kadardı

Bu vecihiye 3,5 bonservis maaş 2,5 vermek bu klübe yapılmış büyük bir ihanettir kralını tanımam ben erdenmiş dursunmuş bıraksınlar bu ayakları 3 aydır adam gibi bi orta saha almadınız çalım malım ayağına gittiniz zahaya 7-8 para bayıldınız yıllık siz buraya hizmet etmeyemi geldiniz reklam yapmayamı kuran çarpsın yazıklar olsun. Bakın milleti birbirine düşürdünüz şimdiden bu takım taraftarıyla bütün oldugu zaman kadro kalitesi eksik bile olsa şampiyon olmuştur ama siz daha şimdiden bu işi bozdunuz 34 yaşındayım bu sene bu takım şampiyon falan olamaz ben yanılırsam hesabımı kapatır giderim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neyse gecmis olsun ,ccok yazık oldu çok ,elbet sorumlulsr bunu düşünenlerin bir açıklaması vardır neden yaşlı bir adama çuvalla para vermisiz

Oliveira ne oldu acaba ulan miTzö satıldı mı mal gibi berkanı niye verdik üstelik yerli adam

Yani en iyisini alacağım deyip bu kadar oyalanmak resmen bokundaki boncukla oynamak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hersey transfer degildir

Uyum cok önemli bir takim icin

Tuhaf isler pesinde kostuk

Kapanis ile tüy diktik

Arda Turan’a ulaşın Metin Oktay’a çıkarma yapsın. Lubjanadaki gencoyu aldılar o bile bundan iyidir. Bu adamı Eyüpsporda bile oynatamazsın

Adamı 40 gün bekletip 41. gün hadi gel dersen gelmez... Şu son güne bırakma kepazeliginden vazgeçilmeli.

Allahım sabır ver ya pazara gittim Philips eve geldim Vecino...

yapma erden timur yapma gözünü seveyim !!!

bu işin sonu boklu eşrefe çıkacak

işte ozaman biteceğiz!

bütün gelecek paraları hortumlayacaklar!
sponsorlar kaçacak yine hırsızlar var diye!

yapma gözünü seveyim iti çakalı sevindirme üzme gerçek taraftarı!

bi hata yaptın ama sıvama!

bu taraftar işin sonunu nereye varacağını bilmeden seni yiyecek!

Agoume ve ndombele al kapat transferi,biz ndombeleyi adam ederiz

2 aydır en iyisi, en sağlamı gelecek diye diye transferin son günü Lazio'nun 2 senede sadece 7 tane 90 dakikası olan 32'lik yedek çöpünü 3 senelik 8,5 milyon Euro maliyetle çektiler. Size duyulan sevgiyi, güveni, iyi niyeti bu hamleyle yok etme seviyesine getirdiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt