Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su yazilan isimlerden genduzla dominguez bi ihtimal.olabilirdi digerliri imkansiz islerdi beklenti yukseltildi diye muhabirlere duyumcu tayfaya fan yukleniliyor yerin dibine sokulsunlar itirazim yok.Ama biz bu isimlere nasi inandik hatta bazilarina burun kivirdik diye kendimizide sorgulamamiz lazimGedson'u unutun, çöp, ondan daha iyisini alacağız, Thuram, Fofana, Amrabat, De Paul, Guendouzi, Dominguez vs... Günaydınlar diyorum hayal dünyasından uyandınız.
daha sabah yazdımen büyük transfer şu saatten sonra transfer yapmamaktır.
Muhabirler degil yönetim yükseltti beklentiyi
Erden timur bizzat kendisi cikti dedi 40 gundur bizi bekleyen oyuncu var daha iyisi en iyisi icin bekletiyoruz
Bu sekilde tabiki beklenti yükseldi
Temmuz ayinda vecino transfer olsaydi ve o tarz aciklamalar yapilmasaydi belki bu kadar tepki olmazdi hatta insanlar oyuncu hakkinda arastirmalar yapardi
Ama isim olarak beklentileri karsilamadigi icin dogal olarak yerden yere vurulacak
Oyuncunun belki de iyi oldugu noktalar vardir takima katkisi olacak bilemeyiz ama suan ne yapacagi hic kimsenin umrunda olmaz
Haftalardir burda yaziyoruz planlama’nin yanlis oldugunu takimdaki uyumu bozdugumuzu yanlis isler pesinde kostugumuzu ama kimseyi ikna edemedik burda
İhanettir bu!Olm hadi herşeyi geçtim
Lan 32 yaşındaki adama
3.5 milyon bonservis 2.5 milyon da maaş bağlanır mı
Çıldırdınız mı arkadaş
Bir Allahın kulu da çıkıp
Lan biz ne yapıyoruz demedi mi
Bi umut zorlamak lazım.Biraz daha Twit atarsak hükümet de düşecekmisyav arkadaşlar adamla zaten imza atilmistir