- 1 Mayıs 2018
- 57.274
- 48.071
- 3.873
Ounahi varken Vecino
demek ki menajerin kucagina oturmusuz
demek ki menajerin kucagina oturmusuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lazyo Gündizi alacak biz Vecinoyu vay be bu kadar mı vizyon farkı var
En fazla 1.5 aya Terim gelir hazır olun derim. İlk kötü sonuçta hocayi yem edecekler. Dursun Özbek de beni şaşırtmisti değişti diye inanmistim. Anlaşılan cl den gelecek parayi kendine ipotek etti.
Götüne de tekme vururmidtsjö bunu top diye oynar
recep niye kendi hesabından yazmıyorsun?taraftarın en iyi yaptıgı şey birini yemek ne yazık ki fenerden farkımız bu
fb taraftarı ali kocu indiremedi
ama bizimkiler herşeyi yapabilir
erden bey gider yakında
erden giderse ne icardi kalır ne torreira ne boey ne nelson
berkan taylanlara dönecegiz diye ödüm kopuyor
Zamanında bu miçoyu da almayın dedik. Vasat heriflere verilen para çöpe atılmış demektir
Aslında Xavi'yi de futbola döndürebiliriz yaşı çok yok. İspanya milli takımı ve Barcelona'nın efsane oyuncusu şu yaşında da oynar. Xavi'yi mi beğenmiyorsunuz.
Bizim torunlarımız bile göremez onu. Popülizm bu ülkede her zaman kazanır.benim de en büyük üzüntüm yıllar sonra az ama öz transferle herkese örnek olacak, yıllarca beraber oynayacak takım hayalimin suta düşmesi
Aslında Xavi'yi de futbola döndürebiliriz yaşı çok yok. İspanya milli takımı ve Barcelona'nın efsane oyuncusu şu yaşında da oynar. Xavi'yi mi beğenmiyorsunuz.
Bir hafta önce yazdım parayı bankalar birliğinden çıkmak için kullanacak başkan
Erden Timur’un elinde kullanacak
para yok muhtemelen tüm eleştiriler de ona yöneliyor şu an çıkıp transfer bütçemiz yok mu desin ?
Ama elimizdeki oyuncuları tutup transferi sonraya bırakıyoruz denilebilirdi , hazır olmayan oyuncular yerine bir tane orta saha transferi yapılabilirdi fazla para gitmezdi
o zaman kimse kızmazdı büyük rezillik
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi