Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En fazla 1.5 aya Terim gelir hazır olun derim. İlk kötü sonuçta hocayi yem edecekler. Dursun Özbek de beni şaşırtmisti değişti diye inanmistim. Anlaşılan cl den gelecek parayi kendine ipotek etti.

Bir hafta önce yazdım parayı bankalar birliğinden çıkmak için kullanacak başkan

Erden Timur’un elinde kullanacak
para yok muhtemelen tüm eleştiriler de ona yöneliyor şu an çıkıp transfer bütçemiz yok mu desin ?

Ama elimizdeki oyuncuları tutup transferi sonraya bırakıyoruz denilebilirdi , hazır olmayan oyuncular yerine bir tane orta saha transferi yapılabilirdi fazla para gitmezdi
o zaman kimse kızmazdı büyük rezillik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslında Xavi'yi de futbola döndürebiliriz yaşı çok yok. İspanya milli takımı ve Barcelona'nın efsane oyuncusu şu yaşında da oynar. Xavi'yi mi beğenmiyorsunuz. :asd:

Gs store a gittik geçen eşimle formalar kalmadi. Eylul ilk haftası gelin demislerdi. Bende gittim eşime elimiz bos cikmasin diye icardi tisortu aldim. Dedim ilk hafta gider 2 forma aliriz. NAHHH SİZE FORMA. hadi gidin 3.5m bonservis 2.5 maas kim veriyorsa o alsin size forma

taraftarın en iyi yaptıgı şey birini yemek ne yazık ki fenerden farkımız bu

fb taraftarı ali kocu indiremedi

ama bizimkiler herşeyi yapabilir

erden bey gider yakında

erden giderse ne icardi kalır ne torreira ne boey ne nelson

berkan taylanlara dönecegiz diye ödüm kopuyor
recep niye kendi hesabından yazmıyorsun?

@Hayri Cund senin adamın h.o

1693782501562.png

benim de en büyük üzüntüm yıllar sonra az ama öz transferle herkese örnek olacak, yıllarca beraber oynayacak takım hayalimin suta düşmesi
Bizim torunlarımız bile göremez onu. Popülizm bu ülkede her zaman kazanır.

Bir hafta önce yazdım parayı bankalar birliğinden çıkmak için kullanacak başkan

Erden Timur’un elinde kullanacak
para yok muhtemelen tüm eleştiriler de ona yöneliyor şu an çıkıp transfer bütçemiz yok mu desin ?

Ama elimizdeki oyuncuları tutup transferi sonraya bırakıyoruz denilebilirdi , hazır olmayan oyuncular yerine bir tane orta saha transferi yapılabilirdi fazla para gitmezdi
o zaman kimse kızmazdı büyük rezillik

Çıkıcak diycek o zaman yada saçma sapan kanat oyuncularına 5 milyon 8 milyon para vermeden önce orta sahaya transfer yapıcaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt