Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 9.076
- 4.837
- 1.168
Türk takımlarının planlı bir şekilde transfer yapmadığını bir kez daha gösteren takımımızı kutlarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana da öyle geliyor ters köşe olabilir, ama böyleyse bile niye bu haber çıktı kiYalanın kuyruklusu bu vecino olayı yarın göreceksiniz başka isim gelecek
Baştan sona kolpa bu vecino adım gibi eminim son gün kodumun koçu salça olmasın diye bilerek attı erden Timur bu ismi ortaya yarın görecek herkesvarya bu işin sonunda başka birşey çıksın çok ağır konuşacağım!
Transfer dönemi bittiğinde toplu olarak tanıtırdın sponsorlarını. Pencere açıkken imza töreni yapmak nedir?imza töreninin tek amacı sponsorları tanıtmaktı alkıslatmaktı zira transferlere cok katkıları olmus
cünkü harcama limitimiz yokmus sponsorlar cok destek olmus oldu
bekleyen kişi vecino olmasın
Ben razıyım bütün stresini benden alabilirsin yeterki şu herif değil bu fiyatlara bedavaya bile gelmesinvarya bu işin sonunda başka birşey çıksın çok ağır konuşacağım!
bazen hoşuma gidiyor (maç değerlendirmeleri fena olmuyor bazen)gsnin aradığı adam demezse adam değilim
Abi koydumun koçu hep salça oluyor adam bilerek atmış olabilir basını ve koşu oyalamak için ismi arka planda başka isim kovalıyor olabilirbana da öyle geliyor ters köşe olabilir, ama böyleyse bile niye bu haber çıktı ki
Hepsi övdü. Torreira ile müthiş uyumlularmis. Özellikle torreira istemis. Dünya kupaso görmüş adammış falan filan.Yakup çınar
Bct
Nevzat
Bunlar ne diyo. Doğru muymus vecino ismi
valla ya bir sürü adam varken bu çöpü almak vizyon falan ayağı çekmek büyük rezillik.Burası Galatasaray öyle suyun diğer tarafları gibi vasatlığa alışılan bir yer değil.10 doğru yaparsın ama 1 tane kritik hata yaparsan sepetlenirsin ve bunun olması lazım yakın zamanda.Vallahi elin fenerli yöneticisi şöyle bi olay yapamaz çok belli ediyorum diye aklım almıyor sinirden uyuyamıyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnşallah 300-400bini bulur
Yakup hariç diğerleri de girdi haberi.Yakup çınar
Bct
Nevzat
Bunlar ne diyo. Doğru muymus vecino ismi