Muhittin Tomruk
Sarı Üye
- 2 Eylül 2019
- 412
- 190
- 272
spam sanmıstır twitterTagg neden kalkar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
spam sanmıstır twitterTagg neden kalkar.
Vecino hayrani diye bir kavram yokBu hesabın transferi bildiğini zannetmiyorum vecino hayranı bir tiptir.
haksız eleştiri yapmadım
kimseyi haksızda eleştirmem
okan hoca harici benim futbolcu eleştirmişliğimde yok haksız yer
bir misyöye kuruluyum o ne yapsa gözüme batar onu ayrı tutuyorum
zalgirise filan eleniyorduk arda Allah aşkına yauv
Yav reis ne anlatıyorsunuz boş ver cevap verme.kimse tepki vermeyin demiyor
biz kimleri yedik senide yeriz demek tepki gibi olmuyor pek fırsat beklemek gibi oluyor
ne komisyonu kaldı ne maaşını düşük gösterirler taraftardan tepki görmemek için diyen kaldı
erden sonuna kadar eleştirilir ama yanlış argüman üzerinden elestırmek ta gecen seneki transferleri katmak cok yanlıs.
erden beyin baslıgına girin bakambu yerine haji wright alınsın yazan var 2. forvet icin 9 mılyon euro verecekmısiz icardiye 10 verilen yerde
bu işin burdan dönecegine inanıyorum taraftarı bu kadar beklentiye sokup başta yapılması gereken transferi sona bırakıp icine ettiler

Twitter'da arasan cicaldao hayranı bile bulursun. Deli çok orada.Vecino hayrani diye bir kavram yok![]()
Adamlar bile baskıya alışık değil demek kispam sanmıstır twitter
Partey 4 ay yok. Şu saatten sonra skuşlar jorginho mu alıyormuş
jorginho vs vecino
S400'e o kadar para verildi bir işe yarasınvecionun uçağa flankerla engelleme ypaılsın dünya savaşı başlasın gerekirse
hocam tepkinin dozajını söylüyorumYav reis ne anlatıyorsunuz boş ver cevap verme.
Fikrimize katılıyorsan beğen geç. Gece gece uğraşıp cevap yazma
Şu an hiç karşı argümanla gelip tartışacak zaman değil. Sal bizi...
biri bot basmıştırAdamlar bile baskıya alışık değil demek ki
Nasil oluyormus bak
Okan hoca’ya haksiz elestiri,tiye alma,hakarete varan kelimeler bak nasil oluyormus simdi erden timur’a gelince sira
Senin hocaya yaptiginin aynisini yapiyorlar erden timur’a