Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haksız eleştiri yapmadım
kimseyi haksızda eleştirmem

okan hoca harici benim futbolcu eleştirmişliğimde yok haksız yer

bir misyöye kuruluyum o ne yapsa gözüme batar onu ayrı tutuyorum

zalgirise filan eleniyorduk arda Allah aşkına yauv

Sampiyonlar liginde A grubunda yer aliyoruz

Ilk mac 20 eylul

Takip etmeni tavsiye ederim

Adamlar fredin üstüne jorginho çekiyor biz hala vecino falan diyoruz yemin ederim çıldırmamak elde değil feneri tarihten silmek için en büyük şans önümüze sunuldu altın tepside biz resmen ihanete uğruyoruz yeminle delirmemek elde değil ya sen Ferrarinin kasasını aldın şahin motoru sokmaya çalışıyorsun

tadicin fenere yapacagı etki 1 sezonluk visca etkisidir elbet ilerleyen maçlarda yaşı dolayısıyla düşecek

dzekodan iwe hic bişey olmaz cok komik goller kacırdı bugün

cengiz dedigimiz adamı mıllı takımda tüm ülke yerden yere vuruyordu 15 mılyona aldılar

fred bugün macta yanındakı adama pas atamıyordu koca macta 1 tane ara pas attı onuda rakip cok bosluk bırakmıstı

kimse tepki vermeyin demiyor

biz kimleri yedik senide yeriz demek tepki gibi olmuyor pek fırsat beklemek gibi oluyor

ne komisyonu kaldı ne maaşını düşük gösterirler taraftardan tepki görmemek için diyen kaldı

erden sonuna kadar eleştirilir ama yanlış argüman üzerinden elestırmek ta gecen seneki transferleri katmak cok yanlıs.

erden beyin baslıgına girin bakambu yerine haji wright alınsın yazan var 2. forvet icin 9 mılyon euro verecekmısiz icardiye 10 verilen yerde

bu işin burdan dönecegine inanıyorum taraftarı bu kadar beklentiye sokup başta yapılması gereken transferi sona bırakıp icine ettiler
Yav reis ne anlatıyorsunuz boş ver cevap verme.

Fikrimize katılıyorsan beğen geç. Gece gece uğraşıp cevap yazma :red:

Şu an hiç karşı argümanla gelip tartışacak zaman değil. Sal bizi...

Yav reis ne anlatıyorsunuz boş ver cevap verme.

Fikrimize katılıyorsan beğen geç. Gece gece uğraşıp cevap yazma :red:

Şu an hiç karşı argümanla gelip tartışacak zaman değil. Sal bizi...
hocam tepkinin dozajını söylüyorum

elbet herkes eleştirilebilir ama sınırı aşarsak fenerli trollerden farkımız kalmaz

aylarca mücadele edildi erden timurla, adamı korumak icin yapmadıgımız kalmadı

inan galatasaray zarar görür bu durumda, yoksa kimsenin erdenı gecen seneye kadar tanıdıgı yoktu

Malın biri sokakta Kerimcan gibi vur bana diye bağırıyor. Zaten sinirliyim bi vuracam 1 hafta gotunun üstüne oturamayacak.

Avrupa kupasını hedefleyen yönetim lazionun 32 yaşındaki yedeğini ilk 11 e alıyor

Ulan 32 yaşındaki çöpe bonservis ve 3 senelik sözleşme vereceğinize miço takımda kalsa daha iyiydi.

Nasil oluyormus bak

Okan hoca’ya haksiz elestiri,tiye alma,hakarete varan kelimeler bak nasil oluyormus simdi erden timur’a gelince sira

Senin hocaya yaptiginin aynisini yapiyorlar erden timur’a

benim mesjımdan alıntı yaptığı için cevap veriyorum.
Ben Erden Timuru tiye falan almadım, sadece kendisi adamı nerede ise tanrı ilan edip iki satır sonra eleştiridi ona ithafen alıntı yaptım.
Tanrı eleştirilir mi hiç?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt