Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki ölümü gösterip sıtmaya razı ederler. Transfer yapmazlar.

Oliveira-Mertens rotasyona geçer diyorduk öyle adamlar geldi ki 2'si de 60 maçın %70'ine 11 çıkacak muhtemelen 25-30'ncu maçta emeklemeye başlarlar. Mertens son Antep maçında 2 kez rakip eksik ön bölgede çok kişiyken topun üstüne bastı yetmedi kaleciye döndü bu adamları bir de 30'ncu maçta görün koşacak halleri olmayacak. Geçen sene bunu gördük bu sene 1 yaş daha aldılar daha da etkilenecekler.

erden transferi kimseye bırakmaz

sen cebinden para versen 1 kurusunun bile peşine düşersin

cenkin belhandaya verdigi sözlesmeyi feguliye verilen maaşları herkes biliyor

kimseye kolay kolay emanet etmez bu işleri

boşver o zamanlarda değiliz artık yıldız olmadıkça o paralar verilmez, erden timur aday olur o kadar projeye elini taşın altına koydu ekonomik düzlüğe çıkarız

tepki gösterecegimiz tek şey bu kadar beklentiye bu oyuncu gelmesi

transferi moldedeki cocuk ilede kapatsak bu tepki gelecekti, bu oyuncu özelınde oldugunu sanmıyorum

taraftarı isimli transfer konusunda cok beklentiye soktular, elde kimse kalmadı
Kimse gidip moldedeki cocugs böyle yangin yapmazdı. Yangin yine olurdu ama bu kadar olmazdi. Bu herifin fiyatlarını gören çıldırdı

Adını hiç anmadığım ama gerçekleşebileceğine inandığım fırsat transferi Seko Fofana idi...

Bugün oynamadığı için Alfred Duncan hamlesi de gelebilir diye düşünüyodum

Galasevgisi'nin söylediği ismin de McKennie olduğunu sanıyodum

Adını hiç anmadığım ama gerçekleşebileceğine inandığım fırsat transferi Seko Fofana idi...

Bugün oynamadığı için Alfred Duncan hamlesi de gelebilir diye düşünüyodum

Galasevgisi'nin söylediği ismin de McKennie olduğunu sanıyodum
Şuan Mckennie icin takla atarim geldiğimiz duruma bak

Kimse gidip moldedeki cocugs böyle yangin yapmazdı. Yangin yine olurdu ama bu kadar olmazdi. Bu herifin fiyatlarını gören çıldırdı
vecino geldıgı ıcın böyle düsünüyorsun bence

ortada vecino ismi falan olmasa direk o cocuk alınsa bumuydu planlama kac aydır bekliyoruz denilecekti

olum bu nasıl laf ya
siz kafayı yemişsiniz

erden timur gs için çok büyük bir nimet
yaptıklarıyla bunu kaç kez kanıtladı

bir transfer için dediğine bak adama

siz harbi sorunlusunuz
Yaptıklarını unutup hemen yemeye çalışıyorlar nankörlükten başka bir şey değil. Bu şımarık taraftar Erden Timur'u da ye, yönetimi de yer, Okan hocayı da yer. İcardi, Torreira falanda gider. O zaman rahatlarlar. Eleştirinin dozunu ayarlamak gibi bir şey yok bizim şımarık taraftarda.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

icardiye şu pasları verecek iki adamımız var artık

icardi şu paslardan beslenmeyerek o golleri attı şimdiye kadar

ziyech ve zaha bar artık o pasları verebilecek

ziyechden adım gibi eminim
zahanın sakatlık sorunu biraz işkillendiriyor sade
detaylı sağlık kontrolünden geçti,
çabuk döner, A kalite bir 8 alsak elimiz kolumuz bağlanıyor, mecbur Angelino yedeğe çıkacak gibi , oda tam form tutmaya başladı,
ağlayanlarin rüyasında göremeyeceği hücum hattımız var , çok relax takılıyorum
en kötü gruptan çıkamayız olacağı odur
30 kağıdı cukkaladık,seneye tekrar katılıp tekrar cukkalariz
öyle postlar geliyorki 13.cu olacağız sanki

vecino geldıgı ıcın böyle düsünüyorsun bence

ortada vecino ismi falan olmasa direk o cocuk alınsa bumuydu planlama kac aydır bekliyoruz denilecekti
Onlar denilirdi yine onlar denildi üstüne fiyat olayi tuz biber oldu. Breivik gelse onu övenlerde olacakti bir sürü. Medya yalamasi hariç bir tane Vecino öven adam yok. Olayin farkı bu

Yaptıklarını unutup hemen yemeye çalışıyorlar nankörlükten başka bir şey değil. Bu şımarık taraftar Erden Timur'u da ye, yönetimi de yer, Okan hocayı da yer. İcardi, Torreira falanda gider. O zaman rahatlarlar. Eleştirinin dozunu ayarlamak gibi bir şey yok bizim şımarık taraftarda.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşım laflarına dikkat et tanımadığın etmediğin insanlara nankör falan diyerek hakaret edemezsin.

Orada Erden Timur hakkında tek kelam yok, önce yazılanı okuyup anlayın.

Ulan şu an CL'ye yazamasak bile orta sahaya kalan günlerde birileri daha gelmeli scout transferi falan.

En azından lige erken havlu atmayalım. CL'den tekrar para kazanmak için bu yıl mutlaka şampiyon olmamız lazım.

Bir de şunu anlamıyorum ulan dünyada hiç mi topla dikine giden, ayağı idare eder atletik bir box to box yok?

3 yıldır takım 8 numara diye bağırıyor hala adam getiremedik oraya.

Futbol Dünyasında İcardi transferimiz gibi çok az örnek vardır. Onca olumsuz veriye karşılık bu denli dominant geri dönüş vermesini hiç kimse beklemezdi; adam lig tarihimizin açık ara en iyi santrfor performansını sergiledi şu ana kadar. Rakip takım fanatikleri bile kabul ediyor ister istemez...

Erden Bey, işlerin hep böyle yürüyeceğini sandı galiba? Futbol Endüstrisi hiç kolay değil, inşaat ve gayrımenkül sektörlerinden bin kat daha çetrefilli bir mecradır. Böyle böyle öğrenecektir de işler sarpa sararsa buna vakit bulamayabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt