Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.338
- 30.159
- 1.988
Almamaliyiz zaten Gökhan. Bu bir şaka olmalıEray felaket tellalı gibisin yeter
almadık Vecino falan rahat ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almamaliyiz zaten Gökhan. Bu bir şaka olmalıEray felaket tellalı gibisin yeter
almadık Vecino falan rahat ol
erden transferi kimseye bırakmaz
sen cebinden para versen 1 kurusunun bile peşine düşersin
cenkin belhandaya verdigi sözlesmeyi feguliye verilen maaşları herkes biliyor
kimseye kolay kolay emanet etmez bu işleri
Kimse gidip moldedeki cocugs böyle yangin yapmazdı. Yangin yine olurdu ama bu kadar olmazdi. Bu herifin fiyatlarını gören çıldırdıtepki gösterecegimiz tek şey bu kadar beklentiye bu oyuncu gelmesi
transferi moldedeki cocuk ilede kapatsak bu tepki gelecekti, bu oyuncu özelınde oldugunu sanmıyorum
taraftarı isimli transfer konusunda cok beklentiye soktular, elde kimse kalmadı
Şuan Mckennie icin takla atarim geldiğimiz duruma bakAdını hiç anmadığım ama gerçekleşebileceğine inandığım fırsat transferi Seko Fofana idi...
Bugün oynamadığı için Alfred Duncan hamlesi de gelebilir diye düşünüyodum
Galasevgisi'nin söylediği ismin de McKennie olduğunu sanıyodum
Zaniolo konusunda hep dedim 22-25 m euro + Mckennie paket yapacaktık hem Zaniolo'dan olduk hem orta sahadan elde bir hiç kaldı. Geçen sene kazanılan tüm emeklere bu sene yazık olacak.Şuan Mckennie icin takla atarim geldiğimiz duruma bak
vecino geldıgı ıcın böyle düsünüyorsun benceKimse gidip moldedeki cocugs böyle yangin yapmazdı. Yangin yine olurdu ama bu kadar olmazdi. Bu herifin fiyatlarını gören çıldırdı
McKennie zaten iyi bir oyuncu rtaş biz sadece bu adama laf ettiğimizde çok daha iyilerinin mümkün olduğuna inanıyordukŞuan Mckennie icin takla atarim geldiğimiz duruma bak
Yaptıklarını unutup hemen yemeye çalışıyorlar nankörlükten başka bir şey değil. Bu şımarık taraftar Erden Timur'u da ye, yönetimi de yer, Okan hocayı da yer. İcardi, Torreira falanda gider. O zaman rahatlarlar. Eleştirinin dozunu ayarlamak gibi bir şey yok bizim şımarık taraftarda.olum bu nasıl laf ya
siz kafayı yemişsiniz
erden timur gs için çok büyük bir nimet
yaptıklarıyla bunu kaç kez kanıtladı
bir transfer için dediğine bak adama
siz harbi sorunlusunuz
vecino transferini ögrendıkten sonra takla atardınŞuan Mckennie icin takla atarim geldiğimiz duruma bak
detaylı sağlık kontrolünden geçti,icardiye şu pasları verecek iki adamımız var artık
icardi şu paslardan beslenmeyerek o golleri attı şimdiye kadar
ziyech ve zaha bar artık o pasları verebilecek
ziyechden adım gibi eminim
zahanın sakatlık sorunu biraz işkillendiriyor sade
Onlar denilirdi yine onlar denildi üstüne fiyat olayi tuz biber oldu. Breivik gelse onu övenlerde olacakti bir sürü. Medya yalamasi hariç bir tane Vecino öven adam yok. Olayin farkı buvecino geldıgı ıcın böyle düsünüyorsun bence
ortada vecino ismi falan olmasa direk o cocuk alınsa bumuydu planlama kac aydır bekliyoruz denilecekti
Yaptıklarını unutup hemen yemeye çalışıyorlar nankörlükten başka bir şey değil. Bu şımarık taraftar Erden Timur'u da ye, yönetimi de yer, Okan hocayı da yer. İcardi, Torreira falanda gider. O zaman rahatlarlar. Eleştirinin dozunu ayarlamak gibi bir şey yok bizim şımarık taraftarda.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi