Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada Boey'in 20 + teklif istenmesi gayet normal taraftar her zaman ister ama resmi rakamların o seviyede olmadığı her zaman söylendi. Arsenal 23 m euro teklif yapacak haberleri 4-5 gün önce vardı ki siz onla karıştırıyorsunuz haberden öteye geçmez.

Rashica gayet iyi futbolcu isteyen beğenir isteyen beğenmez asker oyuncu çizgi oyuncusu kadro planlaması diyorsunuz da Rashica - Tete / Ziyech ikisinden de farklı profil.
bu oyuncuları elde tutmak başarımıdır?

bu sorunun yanıtı evet ise transfer dönemı 8 haricinde gayet başarılıydı

öyle fener onu aldı fener bunu aldı demek yanlış cünkü fenerin eksigi vardı

ligin en iyi ortasahası hala bizde

icardi gibi santrafor avrupada yok

yalnız son 2 sezonda aboubakar harici
o da zaten eski topçuları

bjknin en iyi 2 transferi bizim tedrisatımız :)

biz olmasak herifler küme düşecek
puşt herifler yav bizim yeni solbek kiralık mı beğenirsek onuda seneye alırız dyodu deyyuslar :asd:

Hücum hattına çok ciddi önemli yatırımlar yaptık, bu hattın birkaç haftaya takım oturunca vaadettikleri büyük, ama buradaki problem merkezde aksama yaşarsak bu yapılan iş yarım kalacak. Şimdi tek umudumuz Oliveria veya Kerem D. üst düzey performans sergilemesi olacak. Gerçi iyi bir 8 de alsak sorun ne ölçüde çözülür soru işareti.

Atak devamlılığı için dönen topları ne ölçüde süpürebileceğiz. İleriye ne ölçüde top taşıyabileceğiz bunlar soru işareti.

Şu ana kadar son oynadığımız Antep maçı da dahil oyunculardan bağımsız oyun kurgusu açısından ciddi problem yaşıyoruz. Doğru düzgün üçgenler kurarak alan katedemiyoruz. Takım daha rakip yarı alana yerleşmeden ya defanstan ya da orta sahadan çoğunlukla uzun top veya acele paslarla kaleye gitmeye çalışıyoruz. Bloklar arasında hayvani bir boşluk oluyor. Antep maçında bile kaç kere stoperlerimiz rakiple birebir kaldı.

Okan hocanın oyunu geliştirmesi şart, bunun da sadece transferle düzeleceğine inanmıyorum.
+Kaan Ayhan daha çok kullanılmalı

Ekli dosyalar

• 20230904_033726.gif
    20230904_033726.gif
    1,9 MB · Görüntüleme: 34
Biz zanioloyu neden 5 m€ kiraya veripte iyi bi 8e karsi takasda kullanmadik. Herifin degeri 30 m€ maasi da cok ucuk degil. Rahatlikla olurdu bu is.

3 ay 40 milyonluk adamlar peşinde koştuk durduk temmuzda adam gibi haddimizi bilip birini indirsek ne olurdu kafamıza taş mı yağardı. Bu Galatasaray kulübünün niye hep bir yeri arıza olmak zorunda ula
en başta yapılması gereken transferler hep sona kalıyor

genelde forvet alamazdık kabız olurduk

bu oyuncuları elde tutmak başarımıdır?

bu sorunun yanıtı evet ise transfer dönemı 8 haricinde gayet başarılıydı

öyle fener onu aldı fener bunu aldı demek yanlış cünkü fenerin eksigi vardı

ligin en iyi ortasahası hala bizde

icardi gibi santrafor avrupada yok
Neyin başarısından bahsediyoruz ki lig biterken son 7-8 hafta takım orta saha diye bağırmayıp anırıyordu. Torreira olmasa muhtemelen rakipler merkezi delip geçeceklerdi Oliveira ve Mertens fiziksel olarak bitmişlerdi.

Sezon bittiğinde 2 orta saha lazımdı aldın mı almadın üstüne rotasyondan 2 oyuncu yolladın 1 tane aldın yine 1 tane eksik kaldın. Ligin en iyi orta sahası bizde derken Torreira hariç kimseyi görmüyorum. Karma 11 yapılsa Gedson + Fred alınır demek ki değil.

yalnız çok güvenmiştim yönetim ve teknik heyetin vizyonuna, bu oyuncunun geniş listede yer alması bile facia

burda halen daha bu transfere inanmayan,
yarin uyanırım da güzel bi transfer görürüm diyen taraftar var yav, yazık değil mi

bu insanlara atılır mı böyle bi kazık, aldatılmış hissediyorum

Biz zanioloyu neden 5 m€ kiraya veripte iyi bi 8e karsi takasda kullanmadik. Herifin degeri 30 m€ maasi da cok ucuk degil. Rahatlikla olursu bu is.

kim mesela Heis
ben almak istediğimiz ya da alabileceğimizi sandığımız heriflerin bize gelmek istediğinden pek emin değilim

açık ara şampiyon oluruz
iki gün izlediğim maçlara bakarsk rahatca söyleyebilirim

bjk çok dağınık takım, bi tökezlemeye baya devamı gelir gibi bir görüntüleri var

fb ise aşırı verimsiz bir takım
doğru düzgün iki topçuları var tadic ve ferdi bütün sezon bu ikisinin ayağına bakarlar

doğru düzgün bir 8 indiği an artık ocakda ligi öttürüz
bizde diğerlerinden çok daha fazla silah var

Neyin başarısından bahsediyoruz ki lig biterken son 7-8 hafta takım orta saha diye bağırmayıp anırıyordu. Torreira olmasa muhtemelen rakipler merkezi delip geçeceklerdi Oliveira ve Mertens fiziksel olarak bitmişlerdi.

Sezon bittiğinde 2 orta saha lazımdı aldın mı almadın üstüne rotasyondan 2 oyuncu yolladın 1 tane aldın yine 1 tane eksik kaldın. Ligin en iyi orta sahası bizde derken Torreira hariç kimseyi görmüyorum. Karma 11 yapılsa Gedson + Fred alınır demek ki değil.
niye karma yapıyorsun

fred+gedson mu oynuyor senin karşında fener öyle bi transfer yapsa öne gecti diyebiliriz.

senın attıgın twite göre yönetım oyuncuları tuttugu icinde başarılı diyebilirim.

oliviera ve mertens gecen sene sampiyonlugu verıyordu bu takımda işleri yok en baştan bıletlerının kesılmesı lazımdı

açık ara şampiyon oluruz

bjk çok dağınık takım, bi tökezlemeye baya devamı gelir gibi bir görüntüleri var

doğru düzgün iki topçuları var tadic ve ferdi bütün sezon bu ikisinin ayağına bakarlar

okuyorlar burayı, fenerimizi övelim
korkalım onlardan

Vecinoyu Pendik falan alsa helal olsun iyi transfer yapti adamlar deriz ama kardesim burasi Galatasaray 32 yasindaki ne verecegi belli olmayan bu transferi son gun gelip agam biz bunu aldik diyemezsin.

En iyisi icin ugrasiyoruz deyip olmayinca elimiz bos donduk denmesin diye yaparsan bu tepkiyide gorursun. 3 aydir en gerekli yerin haric heryere adam doldurdun.

Vecino alacaksan Mitdsjoyu niye yolluyon benim aklim almior.

açık ara şampiyon oluruz

Ligi alırız,avrupada karısı olacağız herkesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt