Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taraftar torreiranın performanstan sonra onun gibi bi herif istedi ya

onun gibi adamda dünyada 50 60 mılyon zaten

beklentide cok yüksekti belki torreira böyle performans vermese yanındakı adamdan da bişey beklenmezdi
Yav iyiki zaniolo ve roma sorunluydu taraftar ölümle tehdit ediyordu da son gün bir yere gidemedi sen aldın normalde 35-40 lık oyuncuyu 15 e bu her zaman olur mu olmaz tabiki.

Tekrar özet geçeyim.

Lig biterken bu takıma acil gereken 4 mevki gerekiyordu sol bek rotasyonu zayıf, Oliveira ve Mertens fiziksel olarak katkı sağlayamıyorlardı bir de Icardi'nin de bonservisi alınmalıydı.

Icardi bonservis alındı gayet erken ve başarılı hamle, Angelino alındı o da gayet iyi hamle ama gel gelelim en azından Midtsjö yollayıp Vecino mu alıyorsun ya da Ndombele mi alınıyordu bilmiyorum bunlardan birini 15 Temmuz tarihinde getirsen bu taraftar tek kelime dahi etmezdi kadro bir şekilde ideale yakın olacaktı. En azından aldığın adamı resmi maçlarda görüp faydalı mı faydasız mı ekstra bir hamle gerecek mi bir görüşün olurdu.

Ama biz ne yaptık Zaha aldık halen ortalıkta yok bu demek değil ki kötü futbolcu sahalara döndüğü an ortalığı tozun dumanına katıp kasıp kavuracak hatta fırtına gibi olacak. Ziyech gayet iyi transfer 2 aya kendisini verirse taş gibi topçu ama bunlar için CL ön eleme maçlarında daha takım olgusu yüksek kuzey takımlarına karşı turu riske attık. Belki 1 tane orta saha gelse gene riske atmamış olacaktık ya da gene riske atacaktık ki +1 orta saha daha gerektiğini daha net anlayacaktık.

15 Temmuzda Ndombele veya Vecino alırsın fırsat transferi için dersin ki Eylül ayında bakarız olursa alırız olmazsa almayız ama sen gidip 4 Eylül'de Vecino alırsan da bu sene yapılan tüm emekleri boşa atarsın. Zaha, Ziyech, Tete, Kerem bunlar zaten defansif olarak zaafiyet yaratacak oyuncular üstüne merkezi sağlam tutmuyorsun Torreira bir şey olsa bu ön bölgenin yükünü çekebilecek kimse yok planlama baştan sona hatalı...

fb’nin hazırlık maçları dahil tüm maçlarını,
jk’nin lig ve avrupa maçlarını izlemiş biri olarak iki takımında bizim ciddi anlamda gerimizde olduğunu düşünüyorum.

özellikle fb, daha hazır oyuncular almasına rağmen rezalet. Twente kırmızı görmese muhtemelen eleneceklerdi o turda da, bugün penaltıyı vermeyenler bu kadar … çocuğu olmasa yine puan kaybederlerdi, Antep maçı son dakika yine aynı şekilde. Kasım/Aralık gibi patlar fb, hoca değişimi vb bir şey yaşanır illa ki. tabi full galibiyetle ilerliyorlar ama az çok top oynayan bi takıma karşı şans faktörü olmadan pek bir şey yapamazlar, yapamadılar da keza, 10 kişilik Antep’e puan veriyorlardı ya :D

jk’de de Gedson, Amir, Aboubakar üçlüsü iyi başladı, rashica da bildiğimiz bi oyuncu zaten. ama yine de kadro derinlikleri yeterli değil bence

zaha bu ligin içinden geçer diyorum ek olarakta fazla yorum yapmaya gerek yok bu adam hakkında, ziyech’te de umutluyum.

icardi’si olan şampiyon olur bu sene

brawoo kocfield

Reddit'te Fener'e Fabricio Diaz diye bir herifin gideceğini yazmışlar

Araya girip çalım atak, 20 yaşında ön libero Uruguaylı şimdiden takımının kaptanı olmuş

Uruguay U-20'nin kaptanı olarak U-20 Dünya Kupası'nı kazanmış

20 yaşında olmasına rağmen 9000 dakika profesyonel futbol deneyimi var.

Biraz vitaminsiz ama çok yüksek potansiyeli var gibi duruyor. Çalım diye bunu derim alak bu çocuğu

35 milyon istiyor monaco zaten istediğimiz her adam öyle o kaçtı denilen amrabat 35 e gitt, grav 40+5 e gitti , verratti 50 ye gitti yav istemedikleri dominguez bile 15 milyon+oyuncuya gitti. Uçuk kaçık adamların peşinde koştuk resmen
Iyi iste bu transfer ancak zaniolo takasiyla olurdu. Hem zaniolo kira sacmaligi da olmamis olurdu. Neyse artik.

Bugün morutanı izledim de

bu oyuncu icin bu kadar yangın yapıldı cok gücüme gitti

bazende teknik heyete güvenmek gerekiyormus

Abi resmen 0 tempo takım olduk ya.Langirt masası gibi oldu takım.
Breivike bile Ok idim ben

Iyi iste bu transfer ancak zaniolo takasiyla olurdu. Hem zaniolo kira sacmaligi da olmamis olurdu. Neyse artik.
Takas istemiyor sanırım monaco cash istiyor orasını bilmiyorum da takas işi sıkıntı iş hem oyuncu isteyecek orayı maaşını falan kabul edecek hem sen çok da kolay olmazdı gibi.

ligi cok abartıyonuz yav Avrupa'da içimizden geçecekler de aldık artık 30m euroyu, kim kime dum duma bundan sonrası gram umrumda değil manutd gelsin 5 atsın vallahi umrumda değil, zaten nasıl kaldık gruplara hala inanamıyorum, o rakiplerin bize karşı kaçırdıkları pozisyonları kimse kaçırmaz CL seviyesinde

0 çekelim yine sağlık olsun Vecino ile falan daha fazlasını zor yaparsın zaten

biz bu ligin harbi içinden geçeriz rdaşlar koyayım vecino'ya bi sakin olun, dayıdan formayı alamaz zaten o 3 yerliyi nasıl sağlayacaz zaha döndüğünde, muslera'yı zaten yedeğe atamıcaz, ki bunu yerli kaleci diye senelerdir foruma yazan biri olarak söylüyorum, günay fln nah oynar öyle duruyor

tek tek istediğiniz kadar kıyaslayın kadromuzu diğer rakiplerle üstün oldukları hiçbir pozisyon yok

ha sadece icardi/torreira ikilisinden herhangi birine rüzgarın dahi ters esmemesi gerekiyor, korumamız lazım bu ikiliyi

Reddit'te Fener'e Fabricio Diaz diye bir herifin gideceğini yazmışlar

Araya girip çalım atak, 20 yaşında ön libero Uruguaylı şimdiden takımının kaptanı olmuş

Uruguay U-20'nin kaptanı olarak U-20 Dünya Kupası'nı kazanmış

20 yaşında olmasına rağmen 9000 dakika profesyonel futbol deneyimi var.

Biraz vitaminsiz ama çok yüksek potansiyeli var gibi duruyor. Çalım diye bunu derim alak bu çocuğu

Erden Timur o tip bir oyuncu almaz, bunu 3 ay boyunca yazdım. Adamın tarzı olmuş topcu

Tekrar özet geçeyim.

Lig biterken bu takıma acil gereken 4 mevki gerekiyordu sol bek rotasyonu zayıf, Oliveira ve Mertens fiziksel olarak katkı sağlayamıyorlardı bir de Icardi'nin de bonservisi alınmalıydı.

Icardi bonservis alındı gayet erken ve başarılı hamle, Angelino alındı o da gayet iyi hamle ama gel gelelim en azından Midtsjö yollayıp Vecino mu alıyorsun ya da Ndombele mi alınıyordu bilmiyorum bunlardan birini 15 Temmuz tarihinde getirsen bu taraftar tek kelime dahi etmezdi kadro bir şekilde ideale yakın olacaktı. En azından aldığın adamı resmi maçlarda görüp faydalı mı faydasız mı ekstra bir hamle gerecek mi bir görüşün olurdu.

Ama biz ne yaptık Zaha aldık halen ortalıkta yok bu demek değil ki kötü futbolcu sahalara döndüğü an ortalığı tozun dumanına katıp kasıp kavuracak hatta fırtına gibi olacak. Ziyech gayet iyi transfer 2 aya kendisini verirse taş gibi topçu ama bunlar için CL maçlarında daha takım olgusu yüksek kuzey takımlarına karşı turu riske attık. Belki 1 tane orta saha gelse gene riske atmamış olacaktık.

15 Temmuzda Ndombele veya Vecino alırsın fırsat transferi için dersin ki Eylül ayında bakarız olursa alırız olmazsa almayız ama sen gidip 4 Eylül'de Vecino alırsan da bu sene yapılan tüm emekleri boşa atarsın. Zaha, Ziyech, Tete, Kerem bunlar zaten defansif olarak zaafiyet yaratacak oyuncular üstüne merkezi sağlam tutmuyorsun Torreira bir şey olsa bu ön bölgenin yükünü çekebilecek kimse yok planlama baştan sona hatalı...
Bu sezon oynadığımız bütün maçlarda orta sahamızı eleğe çevirdiler. Her takımdan çok fazla pozisyon yedik. Bariz belli olan bir durum bu . Gol yemedik diye övünüyoruz da bunun sebebi pozisyon vermemiz mi ? Çok fazla pozisyon veriyoruz. Muslera , Nelsson , Abdulkerim gibi adamlar sayesinde veya rakip takım oyuncularının becerisizlikleri sayesinde yemiyoruz.

Skor koruyacak bir yapımız asla yok . İçerdeki molde maçı bunu gösterdi zaten. Sabahtan beri yazdım buraya. Fred'i alırsın . Koyarsın. Bugünlerde de daha iyisi için bir fırsat çıkar mı acaba diye düşünürsün. Fred olsa bugün lig banko şampiyonlar liginde sıkıntı yaşar mıyız diye konuşuyorduk.

Bütün yükü Torreira'ya bıraktık ve sakatlandığı an neler yaşadığımızı bu sezon gördük.

Eldeki 11'de en iyi orta saha üçlüsü sizce kim? Torreira-Oliviera-Ziyech (forvete arkası) gibi duruyor. Ama hoca hücumla, orta saha arasındaki bağlantıyı sağlaması için Demirbay'ı da Ziyech yerine oynatıp, Zİyech'i sağ tarafa atabilir. Yerli olarak da Apo, Demirbay, Kerem oynar. Bu senaryoda da Zaha yedek kalıyor, çorba oldu.

Cok buyuk oyun donuyor, ben gram inanmiyorum Erden beyin boyle bir hamle yapacagina, ya da inanmak istemiyorum…

Beni en çok şüphelendiren ise, dış basında bir haber bile olmaması. Di Marzio, Favrizio ve Nico, hic biri girmedi!

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu Vecino denen hıyar yüzünden böyle düşünüyorsun üstad, sakin ol, rahat ol

ligi alır cl'ye gider tokatlanır döneriz seneye de, sıkıntı yok .

anlıyorum sinirlisin ama şampiyon oluruz yani şöyle bi kur kafanda zaha'ların falan %100 hazır olduğu senaryoyu
Valla ben Zaniolo geldiğinde bile kendi çapımda isyan edip 8 numara istedim. Mertens yerine alternatif istedim. Yeni bir şey değil yani ama şu dönemde her yere adam alınıp bu iki bölgeye iyi adam alınmaması artık canıma tak ettirdi.

Sezonun son 10 maçı bittik abi kimse kusura bakmasın İcardi'nin mucizevi performansına rağmen aslında kıl payı şampiyon olduk. Çabuk unutuldu ama Eze son dakika o golü atmasa bugün başka şeyler konuşurduk.

Zaha ve Ziyech'in hazır olduğu senaryo da bile bence hala en önemli eksik box to box oyuncu. Kaldı ki artık elinde takım savunmasına yardımcı bir Rashica tarzı kanat oyuncunda yok. Bilmiyorum ama geçen seneki devre arasından sonraki kadro mu bu mu desen rahatlıkla bu sezon diyemem. Öyle bir durum var şu an en çok canımı o sıkıyor. Güç kazanacağımıza güç kaybettik gibi. Bir de aldığın adamlar hazır olmayınca ister istemez sinirleniyorsun.

Takım savunmasında ciddi sıkıntılar var. Bitik Antep maçında bile Furkan ilk yarının sonunda o golü atsa 2. yarı anamız ağlardı gol atacağız diye üstüne gol bile yerdik. Çok pamuk ipliğine bağlı bir oyunumuz var. Ben şampiyonluğu asla çantada keklik görmüyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt