Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.862
- 20.480
- 2.663
herkese iyi geceler, uyuyun
bence yarın mutlu haberler alacaz
bence yarın mutlu haberler alacaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmuşun iyisini bulamıyorsan...
İcardi reisi pamuklara sarmalıyız takımın yedek forveti yok bakambu karşı karşıya uzaya attı topu dünligi cok abartıyonuz yav Avrupa'da içimizden geçecekler de aldık artık 30m euroyu, kim kime dum duma bundan sonrası gram umrumda değil manutd gelsin 5 atsın vallahi umrumda değil, zaten nasıl kaldık gruplara hala inanamıyorum, o rakiplerin bize karşı kaçırdıkları pozisyonları kimse kaçırmaz CL seviyesinde
0 çekelim yine sağlık olsun Vecino ile falan daha fazlasını zor yaparsın zaten
biz bu ligin harbi içinden geçeriz rdaşlar koyayım vecino'ya bi sakin olun, dayıdan formayı alamaz zaten o 3 yerliyi nasıl sağlayacaz zaha döndüğünde, muslera'yı zaten yedeğe atamıcaz, ki bunu yerli kaleci diye senelerdir foruma yazan biri olarak söylüyorum, günay fln nah oynar öyle duruyor
tek tek istediğiniz kadar kıyaslayın kadromuzu diğer rakiplerle üstün oldukları hiçbir pozisyon yok
ha sadece icardi/torreira ikilisinden herhangi birine rüzgarın dahi ters esmemesi gerekiyor, korumamız lazım bu ikiliyi

Samiyen de taraftar ve beğenmemesi gayet doğal. Vecino nedir yavBu samiyen haber falan yönetime yakındı surekli yapılan işleri pohpohluyordu bu bile eleştirel yaklaşıyorsa yönetim içinde bi sıkıntı var demek. Okan hoca da clden gelen parayı transferde kullanacağız vs dedi. Ya bu işin işinde bi iş var ya da yönetim içi çatışma var net
Bu oyuncuyu 15 Temmuz yerine 4 Eylül'de getirmek hataydı Guendouzi getirip bunu salıyorlar en azından 15 Temmuz'da gelmiş olsa 9 resmi maç sonunda yetersiz denirse şu an üst seviye olmasa da 1 orta saha daha alınırdı. Bugün kızdığım konu kumar oynamamız bakarsın gelip felaket iyi top oynar bilmiyoruz ama tam tersi olma ihtimali de var ve transfer kapanmış olacak.herifin 90 dk oynadığı maçlar
fiorentina deplasman 4-0 yenmişler
atlanta deplasman 2-0 yenmişler
roma deplasman 1-0 yenmişler
napoli deplasman 1-0 yenmişler
udinese deplasman 1-0 yenmişler
hg arslan

Samiyen de bir taraftar rtaş. Adamın yönetimde bir tanıdığı vs var %90 öyle alıyor bilgileri o kadar.Bu samiyen haber falan yönetime yakındı surekli yapılan işleri pohpohluyordu bu bile eleştirel yaklaşıyorsa yönetim içinde bi sıkıntı var demek. Okan hoca da clden gelen parayı transferde kullanacağız vs dedi. Ya bu işin işinde bi iş var ya da yönetim içi çatışma var net
Valla ben Zaniolo geldiğinde bile kendi çapımda isyan edip 8 numara istedim. Mertens yerine alternatif istedim. Yeni bir şey değil yani ama şu dönemde her yere adam alınıp bu iki bölgeye iyi adam alınmaması artık canıma tak ettirdi.
Sezonun son 10 maçı bittik abi kimse kusura bakmasın İcardi'nin mucizevi performansına rağmen aslında kıl payı şampiyon olduk. Çabuk unutuldu ama Eze son dakika o golü atmasa bugün başka şeyler konuşurduk.
Zaha ve Ziyech'in hazır olduğu senaryo da bile bence hala en önemli eksik box to box oyuncu. Kaldı ki artık elinde takım savunmasına yardımcı bir Rashica tarzı kanat oyuncunda yok. Bilmiyorum ama geçen seneki devre arasından sonraki kadro mu bu mu desen rahatlıkla bu sezon diyemem. Öyle bir durum var şu an en çok canımı o sıkıyor. Güç kazanacağımıza güç kaybettik gibi. Bir de aldığın adamlar hazır olmayınca ister istemez sinirleniyorsun.
Cok buyuk oyun donuyor, ben gram inanmiyorum Erden beyin boyle bir hamle yapacagina, ya da inanmak istemiyorum…
Beni en çok şüphelendiren ise, dış basında bir haber bile olmaması. Di Marzio, Favrizio ve Nico, hic biri girmedi!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Keşke öyle bir ihtimal olsa muhtemelen transfer yapılmış gibi bir hava olur.bu transfer iptal olacak
yarın görürsünüz
Ben de inanmak istemiyorum. Sabah işe gideceğim.Uykum kaçtı uyuyamıyorum.Cok buyuk oyun donuyor, ben gram inanmiyorum Erden beyin boyle bir hamle yapacagina, ya da inanmak istemiyorum…
Beni en çok şüphelendiren ise, dış basında bir haber bile olmaması. Di Marzio, Favrizio ve Nico, hic biri girmedi!
Sent from my iPhone using Tapatalk