Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada konunun ben haklı o haklı ya da başkası haklı çıkması değil konu Galatasaray'ımızın iyiliği bu saatte uyanık olan insan sayısı epey var. Dediğim gibi herkes Galatasaray'ın en iyi şekilde olmasını istiyor.

Taraftarda bazen haksız çıkabiliyor ama geçen sene Kerem-Yunus kanatları ve Seferovic-Gomis forvet hattını gördükten sonra bu takıma 1 kanat 1 forvet daha lazım deniyordu hatta son gün Rashica + Icardi geldiğinde buralar bayram gibiydi son gün gelen bu ikisinin katkılarıyla şampiyon olduk. Rashica almamış olsak o kanat ihtiyacını görmemiş olsaydık muhtemelen şampiyon olamazdık. Bunuda sezon başında gördük yönetimde çok güzel şekilde nokta atışı attı.

Bu transfer dönemi de tam tersi bir süreç var takım orta saha diye bağırıyor ama Vecino alıyoruz umarım ben ve istemeyenler haksız çıkarda çok iyi bir futbol katkısı verir şampiyon yapar. Ama az buçuk görünen köy kılavuz istemez Vecino gelse bile orta saha yetersiz olacak 2 orta saha gerekiyordu Seferovic gibi ne vereceği belirsiz bir adam alıyoruz en azından bir tane ne vereceğini bildiğimiz birini alsaydık.

Bu ara fazlasıyla sinirliyim normalde öyle bir insan değilim ama 1 haftadır o gerginlik var şu ana kadar istemedende olsa herhangi bir kalp kırdıysam affola 2-3 güne kendimize geliriz.

icardi haricindeki hiç bir hamleden memnun değilim

icardi de geçen sene bizimleydi zaten

takımı iyice karıştırdık

ziyech ve zaha dönünce okan bu karmaşadan çıkamaz.

Ne bilim propaganda hesabı gibi geldi bana, yapılan her hamleyi vs pohpohluyordu bunu eleştirmesi garip geldi şuana kadar hiç eleştirisini görmedim
Yok eleştirileri var rtaş gizli hesabından biliyorum zaten bunun dışında çok da büyük bir eleştiri konusu yapmadılar ki hem.

napoli-lazio maçında 90dk oynamış footballia'dan izleyecem şimdi,

inş bi boka yaramıştır attığı gol dışında, bu saatten sonra yapacak bir şey yok takıma güvenecez bir şekilde

Vecino yıldız değil ama görev adamı. Net bir şekilde Ndombele'den daha garanti transfer. Dünya kupasında da Torreira yerine Vecino oynadığında forumda kendisine kurulan kişiler olmuştu.

Transferi olur olmaz bilmiyorum ama oyuncuya Aytaç Kara muamelesi yapılmasını doğru bulmuyorum.

Vecino yıldız değil ama görev adamı. Net bir şekilde Ndombele'den daha garanti transfer. Dünya kupasında da Torreira yerine Vecino oynadığında forumda kendisine kurulan kişiler olmuştu.

Transfer olur olmaz bilmiyorum ama oyuncuya Aytaç Kara muamelesi yapılmasını doğru bulmuyorum.
rahatladım suan

Hocanın kafasında muhtemelen bu kadro var Angelino kesmeyeceğine göre Kerem Demirbay sürekli ligde 11 olacak. 8+3 yüzünden de şu an bitik durumdayız. Kazımcan oynarsa Vecino, Oliveira oynar ya da Kerem A oynamaz Tete oynar.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kerem D
Ziyech - Kerem A - Zaha
Icardi​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt