Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.839
- 7.722
- 843
inş vecino iptal olur oliveyra kalsın yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakat deyip almayacagızKeşke öyle bir ihtimal olsa muhtemelen transfer yapılmış gibi bir hava olur.
Clde hiçbir beklentim kalmamıştır.Bir sürede foruma girmeyi düşünmüyorum.Fırsatın varken kaçırdın o şansı ne şampiyonluk gelecek nede clde birşey yapabileceğiz.
@Umut IşıkNe bilim propaganda hesabı gibi geldi bana, yapılan her hamleyi vs pohpohluyordu bunu eleştirmesi garip geldi şuana kadar hiç eleştirisini görmedimSamiyen de bir taraftar rtaş. Adamın yönetimde bir tanıdığı vs var %90 öyle alıyor bilgileri o kadar.
Yok eleştirileri var rtaş gizli hesabından biliyorum zaten bunun dışında çok da büyük bir eleştiri konusu yapmadılar ki hem.Ne bilim propaganda hesabı gibi geldi bana, yapılan her hamleyi vs pohpohluyordu bunu eleştirmesi garip geldi şuana kadar hiç eleştirisini görmedim
90 dakika senı bekliyorumnapoli-lazio maçında 90dk oynamış footballia'dan izleyecem şimdi,
inş bi boka yaramıştır attığı gol dışında, bu saatten sonra yapacak bir şey yok takıma güvenecez bir şekilde
tekrar izleyınce iyi geldi gözüme
bakarmısınız 1 kez daha
rahatladım suanVecino yıldız değil ama görev adamı. Net bir şekilde Ndombele'den daha garanti transfer. Dünya kupasında da Torreira yerine Vecino oynadığında forumda kendisine kurulan kişiler olmuştu.
Transfer olur olmaz bilmiyorum ama oyuncuya Aytaç Kara muamelesi yapılmasını doğru bulmuyorum.
Hayır herif sabah 11 de geliyormuş zaten.içimizdeki umut kırıntısiyle
biraz daha bekleyelim mi