Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim

Bence bizim 15 milyonumuz da yok. Olsa illa ki birini alırdık. Muhtemelen 7-8 milyona falan birilerini bitirmeye çalıştık, olmadı.

Yönetim bilerek yarın vazgeçtik deyip kimseyi almayabilir.Bence bu ismi bilerek düşürdüler kimseyi almamak için

Vecinoya çok büyük ayıp oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su boktan transferi aklamak icin sabahin erken saatlerine kadar ugrasanlari da takdir ediyorum.

Screenshot_66.webp

umarım bu transfer yatar

herifi cok fena lincliyorlar gercekten bu taraftar cok enteresan

Bir şehir sanki karşında .. editleri gelmeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 218797

umarım bu transfer yatar

herifi cok fena lincliyorlar gercekten bu taraftar cok enteresan
İnşallah yatar da 3 senelik 2.5 m kontrattan 7.5 milyon+3.5 bonservisten 11 milyon totomuza girmez. İyi birini alamıyorsan kimseyi alma da paran cebinde kalsın, basit mantık. Bu adam kontratı kapınca git dediğinde de gitmeyecek Tarık Çamdal şekli.

90 dakika senı bekliyorum

valla kral 40 dakika boyunca 10'ar saniye ilerlete ilerlete izledim Napoli maça direkt hükmediyor, Lazio'da takım halinde savunma yapıyor bunlara karşı, pek topla buluşmamış o yüzden

bizim elemanın attığı gol haricinde maçın başlarında fena sayılmayan bi uzun top denemesi var, birkaç kez de rakibin yerden ortalarını kesti onun haricinde Torreira gibi savunmanın önünde görevlendirmişler bu maçta, oyun kurulumunda falan stoperlerin arasına giriyor, maç genelinde de çok basit, sıradan oynadı, topu aldığında direkt en yakınında ki adama veya hiç düşünmeden stoperlere döndü geçti. topla ilişkisi zayıf diyebilirim, pek sorumluluk almadığından aynı zamanda da takım olarak toplu savunma yapmak haricinde pek bir şey yapamadıklarından, napoli'ye karşı pek birşey çıkaramayız ama anca 3'lü orta sahanın yedek amelesi olur, fazlası yok en azından şu maç için. çok koşuyor, topsuz alanda sürekli pas kanallarını kapatıyor falan ama hem hız hem de atletizm olarak yetersiz olduğundan işin savunma konusunda katiyen Torreira'nın yanından geçemez, Zielinski rahat rahat oynamış karşısında, pas konusunda da al gülüm, ver gülüm takıldığında ona da yorum yapamayacağım ama uzun topları fena değil galiba, biraz daha izlemek lazım

benim dikkatimi çeken bir şey olmadı, sıradan bir oyuncu

Lazio'nun daha fazla topa sahip olduğu bir maçı izlemek lazım, berkan gibi oraya buraya koşuyor bu maçta. sadece koşuyor ama işin kötüsü, gideyim omuz omuza mücadeleye gireyim falan pek yok, agresif, cesaretli olmayışı pek hoşuma gitmedi o yüzden, rakibin teknik kapasitesi çok daha yüksek olduğu içindir belki de.

Bizimle denk sayilmayan takimin rotasyon oyuncusunu alip ilk 11 mi atacagiz? Burda bir sacmalik var, yönetim taraftarin tepkili olacagini bilmiyormu ? Kimseyi bulamayip ortaya bir isim atttirip sonra biz bu oyuncudan vazgectik ve transferi kapattik demek icin bir hamlemi?

Bu adam 32 yasinda, daha Sergio belasindan kurtulamadik onun gibi yasli uzun sözlesmeli birini mi getirecegiz? Hic bir mantika uymuyor bu transfer haberi.

Molde oxuncuyu getirin bundan kat kat daha faydali olur.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

berkan gelıyor hazır olalım

seneye arda turanın takım yukselır oraya gıder buyuk ıhtımal

Lazio salernitana maçının tekrarı, linki bırakayım şöyle izlemek isteyen olursa siteye üye olup izleyebilir maçı.

bu maçta Lazio daha çok topa sahip olan taraf, oyuncu hakkında daha net güncel bilgiler verir, 77dk boyunca sahada kalmış

ligde hiçbir takım napoli'nin kurduğu baskıyı kuramayacak sonuçta bize, bu tarz maçları baz almak lazım

Bize banko adam lazımdı. Bula bula "alternatif", yani pahalı bir yedek buldular. Vizyonsuzluk bu, taraftar için büyük hayal kırıklığı oldu.

"Bu yönetimle proje kuramayiz" düşüncesi hakim oldu artık. Takıma hep 30+ adamlar dolduğunda sonu iyi olmuyor. Defalarca yaşadık bunu.

Yalı çocuğu bile bir yerlerden genç oyuncular getirip satıyor. Sen 32 yaşında yedek oyuncuyu getirmeye kalkıyorsun. Şoka uğradık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt