Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapmış olmak icin transfer yapıp parayı sokağa atmak vizyonsuzlugun kralıdır, Fener'e yakisir. En iyisini almaya çabaladık ama maalesef başaramadık o yüzden transferi kapattık benzeri bir açıklama yapılsa bundan daha az tepki verilirdi.

Fred’i bonservisi yüzünden istemedim. O bonservislere çıkılmazdı ama Partey, Gravenbech, Hojberg, Parades, Veratti diye taraftar uçarken durdurmanız lazımdı.

Durdurmadıysanız, işin içinden çıkamazsınız. Vecino kim abi? Vecino geleceğine Berkan, Midsjö, Sergio kalsaydı. Dalga mı geçiyorsunuz.

Ben inanmıyorum ya, bu gece ters köşe olacak, olmalı

Fred’i bonservisi yüzünden istemedim. O bonservislere çıkılmazdı ama Partey, Gravenbech, Hojberg, Parades, Veratti diye taraftar uçarken durdurmanız lazımdı.

Durdurmadıysanız, işin içinden çıkamazsınız. Vecino kim abi? Vecino geleceğine Berkan, Midsjö, Sergio kalsaydı. Dalga mı geçiyorsunuz
Erden Timur Vecino ile Avrupa sampiyonu olacak. Vizyon budur!

Hasta olmamak mumkun degil. Takimdaki butun orta sahalari Vecino denen adam icin kusturduk. Hic almasan takimi da bozmasan daha iyiydi. Kac saattir sinirlerim bozuk bu olaya. Erden Timur gibi zeki bir adam boyle bir olaya nasil kalkisir?

Tek fantazim Erden Timur'un bilincli bir sekilde yonetimdeki insanlara kolpa haber verip icerdeki sizdiran bulmasi (yani Metin Ozturk). Ardindan bugun de gercek 8 numarayi aciklamasi.

Ancak biliyoruz ki aylardir beklenen 8 Vecino denen 32 yasindaki Lazio'nun cop diye biraktigi adam. Kanser olmamak isten degil.

Vizyon sorunu değil bence, beklenti yaratıldı, eldekiler transfer yapılmadan gönderildi. İşler ters gidildiğinde elde oyuncu kalmadı
Zaten onu alayci bir sekilde yaptim. Olayin ne oldugu cok basit. Erden Timur kendini taraftar sihirbazi zannetmis olacak ki gene Avrupa'da transfer sezonu kapaninca bir iki Icardi dusururum dedi.

Icardi olayinin 10-20 senede bir olay olacagini kavrayamayip her sene yaparim dusuncesine kapildi.

Hadi bunu anlarim. Dersimi aldim, ogrendim dersin. Bu hatanin ustune daha buyuk bir hata nasil yaparsin?

32 yasinda son iki senedir dogru duzgun oynamayan bir adama 3,5 milyon bonservis veriyorsun. O da yetmiyor yilda 2,5 milyon maas veriyorsun. Bu neredeyse Torreira'nin maasi.

Olacagi soyleyeyim. Torreira, Demirbay veya Torreira Oliveira ciftleri ile sezonu rotasyonla tamamlayacagiz. Bu yedek bekleyen arkadas kimisinden fazla, kimisiyle neredeyse ayni maasi alacak. Onumuzdek sene de yolla yollayabilirsen.

Bunu yapan Erden Timur olmasa cidden art niyet arardim. Bu resmen kulubun 11 milyon eurosunu cope atmak demektir.

Hasta olmamak mumkun degil. Takimdaki butun orta sahalari Vecino denen adam icin kusturduk. Hic almasan takimi da bozmasan daha iyiydi. Kac saattir sinirlerim bozuk bu olaya. Erden Timur gibi zeki bir adam boyle bir olaya nasil kalkisir?

Tek fantazim Erden Timur'un bilincli bir sekilde yonetimdeki insanlara kolpa haber verip icerdeki sizdiran bulmasi (yani Metin Ozturk). Ardindan bugun de gercek 8 numarayi aciklamasi.

Ancak biliyoruz ki aylardir beklenen 8 Vecino denen 32 yasindaki Lazio'nun cop diye biraktigi adam. Kanser olmamak isten degil.
Erden Timur çok bilmişlik yaptı, baska bir açıklaması yok. Son güne kadar bekleyince kulüplerin iyi oyuncularını daha ucuza alacagini hesapladı herhalde.

Vecino 6-8 yedeği olarak alınmıştır belki, bir umut net 8’de gelecektir. Gelmeyecekse de Sergio’yu küstürmeyeyin geri gelsin.

Taraftara da ders olsun dereyi görmeden paçayı sıvamayın. Berkan’a, Midsjö’ye, Sergio’ya hatta yeni gelen Kerem’e burun kıvırdınız. Hatta gelmeyen Ndombele’ye burun kıvrıldı. O bazı medya maymunlarının etkileşim uğruna gazlamasına geldi. Çünkü Partey gelecekti, Parades gelecekti. Berkan, Midsjö gibi yeteneksizler bu takımda olmamalıydı.

Hadi şimdi Vecino’yu izleyin…

Yönetim geçen sezondan beri çok sıvadı. Çok çöp topladı. Ama yıllardır dinamik bir orta saha bekliyor taraftar. Bu kadar beklentiye sokup Vecino ile sıvarsa çok puan kaybedecekler. Pili bitmiş Sergio ve yaşı geçmiş Mertens ile kadro kurdular. Bunun yurumeyecegini bile bile 1 yıldır çözüm bulmadilar. Habire yedeğe tribüne transfer yapılıyor. Bu ne ya? Daha aldığımız adamları oynatmıyoruz. Eylül ayı geldi geçiyor. Boru gibi maaşla rotasyon oyuncusu alacağız. Bakambu diye topçu getirmişler. Herif daha topa vuramuyor önüne gelen pozisyonda. Boru gibi maaşlar veriyorsunuz. Asıl takımı sırtlayan oyuncular bundan etkileyenmeyecek mi? Artık kendimize gelelim. Biraz bakın Avrupa'da nasıl transfer yapılıyor. Sizde ona göre yapın. Siz onların atmak istediği çöpü topluyorsunuz. Bu gidişle taraftar güvenmez size bundan sonra.

Vecino 6-8 yedeği olarak alınmıştır belki, bir umut net 8’de gelecektir. Gelmeyecekse de Sergio’yu küstürmeyeyin geri gelsin.

Taraftara da ders olsun dereyi görmeden paçayı sıvamayın. Berkan’a, Midsjö’ye, Sergio’ya hatta yeni gelen Kerem’e burun kıvırdınız. Hatta gelmeyen Ndombele’ye burun kıvrıldı. O bazı medya maymunlarının etkileşim uğruna gazlamasına geldi. Çünkü Partey gelecekti, Parades gelecekti. Berkan, Midsjö gibi yeteneksizler bu takımda olmamalıydı.

Hadi şimdi Vecino’yu izleyin…
Yedek olarak bile o mali yukumlulukle Vecino alinmaz! Kral 8'i getir o sozlesme gene Galatasaray'a atilmis cok aci bir kaziktir.

Erden Timur baktı taraftar Ndombele, vs istemeyip şimarıklık yapıyor.. Gitti vecinoyu aldı.

Vizyon budur.

Bok gibi uyudum, uyandım!

Vecino’nun nedeni şampiyonalar liginde 2.lük hedeflenmesi olmalı başka açıklama gelmiyor grup daha uygun olsaydı planlama daha başka olurdu galiba

Ortasaha için “hayvani biri ismini öğrendim “ diyenleri de unutmamak lazım

eee biz şimdi bu heriri de elden çıkaramayız

Oliviera bire bu yeni lavuk oynarlar 35'ine kadar

Erden Timur’un istifasının istenmemesinin tek sebebi sponsorluklar. Transferden elini çekip mali konular ile ilgilensin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt