Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Izledim, iyi oyuncu
Ah bi torreirami? Kesinlikle hayir, ama uzun boylu olmasi, Italyanca ve Ispanyolca konusmasi, uruguayli olmasi, taktik disiplini yuksek olmasi arti verileri

Duran toplarda cok isimize yarar ve Molde macindaki defansif zaaflari dusunursek mantikli bi hamle benim icin
Bende izledim. Berkan'i 250 bin Euro'ya gönderip bir tik üstünü 10 milyon Euro maliyetle aldık. Harika bir transfer.

Sirf orta saha almak icin transfer yapmaktan korkuyordum korktugum oldu vecino gelcene ortasaha almadan devam etmek en iyisi hic bir guc katmaz takima

Izledim, iyi oyuncu
Ah bi torreirami? Kesinlikle hayir, ama uzun boylu olmasi, Italyanca ve Ispanyolca konusmasi, uruguayli olmasi, taktik disiplini yuksek olmasi arti verileri

Duran toplarda cok isimize yarar ve Molde macindaki defansif zaaflari dusunursek mantikli bi hamle benim icin
Bu yazdigin mesaji hatirla lutfen. Sene sonunda bu adam ne Oliveira'dan ne de Kerem Demirbay'dan fazla dakika alamaz.

Vecihino geçen sene Lazyo ile 44 maça çıkmış.

Beklentiyi o kadar çok yükselttiler ki, bu isim kimseyi tatmin etmedi.
Açıklarsın önce herkesin tamam diyeceği bir isim, sonra bunu da rotasyon için getirirsin 32 yaşında da olsa kimse gık demez.

Verilen paralar da az değil şu an.

Ne bileyim, enerji sinerji her şey düştü.

Gunaydin her cikan topcuya cöp cekip, veratti, fofana, de paul, gravenberch, amrabat bekleyen taraftarimiz

Haddimizi bilmez isek böyle bildirirler iste malesef. Götumuz arsa dayanmisti, böyle indirirler

Dedik okadar kazik biri gelecekse midstjö kalsin daha iyi diye. Ama futbol aklimiz da aklini kaybetmis malesef, sirf transfer yapmak icin transfer yapti

Bu arkadaş çıkar 1 maç bile değil şöyle 30 dk oyunda kalır ve iyi oynar, bu 150 sayfada yazılanların tamamı hem yazanlar hem okuyanlar tarafından unutulur

Sizi de anlıyorum da, sakin olmakta daha çok fayda var

Vecihino geçen sene Lazyo ile 44 maça çıkmış.

Beklentiyi o kadar çok yükselttiler ki, bu isim kimseyi tatmin etmedi.
Açıklarsın önce herkesin tamam diyeceği bir isim, sonra bunu da rotasyon için getirirsin 32 yaşında da olsa kimse gık demez.

Verilen paralar da az değil şu an.

Ne bileyim, enerji sinerji her şey düştü.
Ben Vecino'nun Inter'deyken en az 15 maçını izledim. Gol attıgı maçlarda bile vasatin üstüne hiç cikmadi. Eğer Lazio'ya geldikten sonra evrim geçirmediyse bu transfer bu maliyetle rezalet bir transfer.

Izledim, iyi oyuncu

32 yaşında, müzmin yedek, sıradan bir oyuncuya 3.5 bonservis 3 yıllık sözleşme 2.5 maaş verilmez. Pulgar gibi bişey bu, kiralık gelse bari, seneye elimizde kalır yazık olur.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kesin mi bu Vicino uydurma haber olma ihtimali yok mu ?
Uydurma olmadigi kesin. Yonetimden gazetecilere haber gitmis.

Ama benim fantezim Erden Timur'un icerideki yoneticilerden kimin haber sizdirdigini anlamak icin fake bir haber olmasi. Tabiki boyle birseyin olma ihtimali %0.01 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt