Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.457
- 5.582
- 1.958
Bu arada Yağız denen adam Ali Naci ve Nevzat gibilerden daha şerefli gözümde dünkü akıl transferi tweetlerinden sonra.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanka vazgeç manyak olursun vallahi diyorum bakMcTominay de olur bak
Ben sana bişey diyetim mi hepsi yalama ağız ishali insanlar erden abi bunları fena timsaha getiriyor Şuan akşam hepsi sağ gösterip soldan vurduk büyük feyk attık zart zurt derlerBu arada Yağız denen adam Ali Naci ve Nevzat gibilerden daha şerefli gözümde dünkü akıl transferi tweetlerinden sonra.
Sırf transfer çalımı dedirtmek için Galatasaray haberi yapan mı?Bu arada Yağız denen adam Ali Naci ve Nevzat gibilerden daha şerefli gözümde dünkü akıl transferi tweetlerinden sonra.
Yönetimin dünkü isyanı görmezden gelebilecek kadar aklını yitirdiğini sanmıyorum.İptal olmuş mu ki?
Emin miyiz
Olmamışsa bir de onun yangınında kavrulmayalım
Ndombele, Beek, Vecino - sıralamam böyle olurdu, tercih olarakvecino, van de beek, ndombele üçlüsünü bi sıralasanıza hangisi son alternatif olmalı
Çağrımı yineliyorum.Forum yönetimi biraz vicdanımız varsa lütfen bu transfer gerçekleştikten sonra yönetimi yalayan tüm muhabirleri yasaklayın. Bu adamlar çok bariz sabuncuoğludan daha zararlı bize. Yönetime hoş görünecek diye neler yazdılar adama. Bu adamı olumlamaya çalışıyor.
Burhan
Ali Naci
Nevzat
Haluk
Gökhan
Süleyman
hiçbirini daha okumak istemiyorum
öyle bi kontrata vecino tabi kivecino, van de beek, ndombele üçlüsünü bi sıralasanıza hangisi son alternatif olmalı