Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Yağız denen adam Ali Naci ve Nevzat gibilerden daha şerefli gözümde dünkü akıl transferi tweetlerinden sonra.

Şunu da düşünebiliriz.Hoca olivierayı yedekte oynatmak istiyordu kabul etmedi.Takım bul o zaman dedi bu da bulamadı.Mecburen oli yi as gördü ona yedek kalmayı kabul edecek düşük profil buldu.Diğer as Kerem demirbay olarak düşünüldü.
Yani oli mertensin yerine arkalarında demirbay ve toreira.
Bunlara yedek tecrübeli bir orta saha. Buna da okey fakat neden 3.5 milyon Euro bonservis ve 2+1 sözleşme 2 milyon Euro maaş?

Bu arada Yağız denen adam Ali Naci ve Nevzat gibilerden daha şerefli gözümde dünkü akıl transferi tweetlerinden sonra.
Ben sana bişey diyetim mi hepsi yalama ağız ishali insanlar erden abi bunları fena timsaha getiriyor Şuan akşam hepsi sağ gösterip soldan vurduk büyük feyk attık zart zurt derler

Breivik alır taraftardan özür dilerim yine vecino almam bu saatten sonra . Breivik en azından ilerde katına satarsın bide genç oyuncu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vechi: Selam dostum sizin taraftar bana çok fena giydiriyor.
Toreira: Takma kafana dostum bunlar hep böyle
Vechi: Peki ne yapmalıyım
Toreira: İlk maçta iki artistik hareket yap, birde el kol yap yada solda bir çocuk var ona iki tokat at , hemen seni bağırlarına basarlar
Vechi: O nasıl taraftar dostum gelmekten vazgeçtim

Bir transfer döneminde de bir bölgede sıçmasak şaşarım zaten. Yahu sen şampiyon kadroyu icardi ve rashica'yı alıp koruyacaktın, üstüne geçen sezondan eksik olan solbek ve yedek forvet, performansı düşen 8 ve 10 bölgelerine daha iyilerini alacaktın. Yani bu isimler angelino + guendozi, kamada yada bu kalitede adamlar olmalıydı. Sen transfer çalımı yapacam diye zaha peşinde koştun, tete'yi getirdin. Dervişoğlunu sırf bjkye çalım olsun diye aldın. Bakambu yerine diagne olsa daha iyiydi. Takımın en önemli eksik bölgesini son güne bıraktın, sonrada bu 32 yaşındaki herife 3 yıl kontrat vermeye kalkıyorsun. Üstelik elindeki berkan, midşö, oliviera bu heriften iyi adamlar, resmen saçmaladın erden timur kusura bakma! Psikolojik üstünlüğüde rakiplere verdin. Yahu konferans oynayacak rakiplerinde gedson, fred var sen vecino ile şampiyonlar ligine mi çıkacaksın? Yok yani bu kabul edilemez olmaz şu kadroya bu adam yakışmaz.

1693806597889.webp

azıcık serpeyim bazı postları görmek istemiyorum.

Ooof, böyle takiminda planlanmayan 32 yasindaki herife 3,5 +2,5 milyon maas vermeye hazirdiysak, simdi Ingiltereden daha agir bir kazik gelebilir.

Bunlar Dombili simdi gidip +10 milyon zorunlu opsiyon ve 3,5-4 milyon maasla getirebilir. Herifin orda brut maasi bonuslarla 10,4 milyon pound. Az oynasa bile herhalde 7,5-8 civari aliyordur.

Forum yönetimi biraz vicdanımız varsa lütfen bu transfer gerçekleştikten sonra yönetimi yalayan tüm muhabirleri yasaklayın. Bu adamlar çok bariz sabuncuoğludan daha zararlı bize. Yönetime hoş görünecek diye neler yazdılar adama. Bu adamı olumlamaya çalışıyor.

Burhan
Ali Naci
Nevzat
Haluk
Gökhan
Süleyman

hiçbirini daha okumak istemiyorum
Çağrımı yineliyorum.

Tüm muhabirler fosur fosur uyurken yasaklı kaynak uçak ve yeni transfer rotası bilgisi veriyor.

Aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsun

Ndombele'yi opisyonlu kiralayıp rehabilite etmek en mantıklısı şu şartlarda.100 kilo dolaşırsa da Oliveira-Kerem Demirbaydan devam ederiz yapcak bi şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt