Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.381
- 1.898
Endombili kiralanacak büyük ihtimal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lige yeterli bir orta sahamız var bence.gs nin tüm sezonunun akıbeti şu 10 küsür saatte saklı. dediğim gibi bu orta saha devre arasını göremez. hem cl hem lig gider.
Yem falan değil taraftar yangın yapmasa düpedüz gelecekti adam işte. Bu arada belki adam çok iyidir falan bilemem ama asıl amluet sıkıntı. 32 yaşındaki adama 3.5 bonservis senelik 2.5 ne demek abi akıl karı mı ya?
Onun da menajer ve yönetim içindeki yiyicilerin adamı olduğu çıktı ortaya.Terim sports dün gece vecino övüyodu uzun uzun yazmış bide![]()
bende artik böyle düsünüyorum. clde su andaki kadro da kopenhagi bi zahmet yensin yenemiyorsa elensin yapacak birsey yok. sirf 6 mac icin birini almak enayilik olur. transfer falan duymak istemiyorum artik bi an önce herkes kendini hazirliga vermeliBakın arkadaşlar biz daha iyisi olsun orta sahadaki tempo sorununu çözsün diye transfer istedik yoksa elimizdeki oyuncular kötü diye değil. Bakın herhangi biri gelecekse transfer yapılmasın çok ciddi söylüyorum, Midsö de Oliveira da katkısı olan kaliteli oyuncular. Hiç gerek yok transfere kapatsınlar Bi açıklama yapsınlar saha içine odaklanalım artık.
yok vallahi yok. antep bile maçın bazı anlarında orta sahayi yürüyerek geçti. iyi takımlar dağıtır bizi o bölgeden. eskisinden de güçsüz hatta orta saha.Lige yeterli bir orta sahamız var bence.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Icardi'yle ilgilendiğimizi transferin öncesinden biliyorduk. Icardi gibi adam son güne kadar beklenir. Şimdi kimi alacağımız belli değil. Akşam pazarı bahtımıza ne çıkarsaicardi ne zaman gelmişti?
Bence Erden ağabey sizleri çok şımartmış forumdaş iyi forumlarAdam etti zaten istediği oyuncu ismini vererek, gitmesini istemediklerini dile getirerek ama boşuna konuşuyorum, sizin gözünüz iki tane isimli oyuncu getirdiği için körelmiş
Şl listesine yetişmez artık da bari 15 eylüle kadar düzgün bi adam alalım. Lig de çok önemliHic olmuyorsa, Brezilya'dan bir tane genco al getir 10 milyon euro'ya. Ya da Ligue 2 Fransa'dan, orada topcu kayniyor.
Bence Erden ağabey sizleri çok şımartmış forumdaş iyi forumlar
şurada bir anlaşalım. kulübün öyle 10-20 milyon euro verip adam alacak parası yok.
sezon başında plan zaniolo-boey-nelsson'u satıp 60-70 milyon euro para kazanıp transferleri yapmaktı. plan tutmayınca bonservisi elinde adamlara yöneldik.