Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yem falan değil taraftar yangın yapmasa düpedüz gelecekti adam işte. Bu arada belki adam çok iyidir falan bilemem ama asıl amluet sıkıntı. 32 yaşındaki adama 3.5 bonservis senelik 2.5 ne demek abi akıl karı mı ya?

Kap görmeden doğru mu bilemeyiz

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bakın arkadaşlar biz daha iyisi olsun orta sahadaki tempo sorununu çözsün diye transfer istedik yoksa elimizdeki oyuncular kötü diye değil. Bakın herhangi biri gelecekse transfer yapılmasın çok ciddi söylüyorum, Midsö de Oliveira da katkısı olan kaliteli oyuncular. Hiç gerek yok transfere kapatsınlar Bi açıklama yapsınlar saha içine odaklanalım artık.
bende artik böyle düsünüyorum. clde su andaki kadro da kopenhagi bi zahmet yensin yenemiyorsa elensin yapacak birsey yok. sirf 6 mac icin birini almak enayilik olur. transfer falan duymak istemiyorum artik bi an önce herkes kendini hazirliga vermeli

Tottenham'ın Ndombele için illa bonservis istediği muhabbeti yalandır

Genoa anlaşmıştı kiralık şartlarda, Ndombele gitmek istemedi

Tottenham asla düşünmüyor kadroda. Yollayacakları bir yer de kalmadı

İstersek kiralık alırız, muhtemelen şartları da yağlı olmaz Genoa çok zengin bir kulüp değil çünkü

Ortasahamiz lig içinde yeterli değil Avrupa için zaten değil lakin bunu yönetim görememişse demek ki başka şeyler var

şurada bir anlaşalım. kulübün öyle 10-20 milyon euro verip adam alacak parası yok.

sezon başında plan zaniolo-boey-nelsson'u satıp 60-70 milyon euro para kazanıp transferleri yapmaktı. plan tutmayınca bonservisi elinde adamlara yöneldik.

E 2-3 haftadır Haluk’lar GS parayı orta saha transferine basacak, 15m Euro civarı bütçe var diyip durmadılar mı?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

kalvin philips alınmıyorsa hiiç uzatmaya gerek yok

varsın avrupa listesinde olmasın

durduk yere şl gelirini falcao tarzı transferlere gömüp iç etmeyelim

10 gün zamanımız var

bu süreçte kuzey ülkelerinden, güney amerikadan veya rusyadan bir tane orta saha bulunabilir

seneye tekrar şampiyonlar liginde olmak için ligi gözden çıkaramayız

ayrıca 2. veya 3. olursak grupta bahar aylarında bu ortasahamızla çıkarız elemelere

Yabancı muhabirler harici tüm GS muhabirleri yasaklı olsun bugün en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt