Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlla yabancı kaynak girecek diye bşr durum yok

Zaha'da da yabancı kaynaktan evvel bizim basın haberi duyurdu

Bence içeriden biri bunlara haber sızdırdı

Bunlar da haberi girdi

Benim esas takıldığım nokta

Taraftara bu rezilliği kabul ettirmeye çalışan muhabirler

Lan ahlaksızlar

32 yaşında hiçbir özelliği olmayan bir adama 3 senede 12 milyon euro para bağlanmasının neyini savunuyorsunuz

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaha yı ilk dış basın söyledi. Orstein mı ne karın ağrısı.
Dün yönetime karşı bir şey yapıldı bence.

Abi tonla eleme maçı oynandı bu scout ekibi hiç mi maç izlemedi, orta sahaya bir isimsiz umut vaat eden biri de mi yok koskoca Balkanlarda
Bizde scout ekibi mi var sanki. Tuzemenin ettiği lafları edeceğim, ayıp olacak şimdi. Yalı çocuğu bile son yıllarda kaç tane genç buldurup yurtdışına sattı. Şunlar scout olacak bize oyuncu bulacaklar öyle mi? Dünyanın en boş scout ekibi bizim kulüpte.

Bentancur olabilir mi acaba?En son çaprazları yırtmıştı ama eski haline dönerse fark yaratır.

Metin ozturk çok tehlikeli yönetimde. Onun parmağı bile olabilir bu transfer operasyonunda adam dursun Özbek konusunda bile karşı tarafa koz vermiş bir adam.
illa odur demiyorum - ama örnek olarak aklıma o diyalog geldi - sonuçta verdiği demeçte "bana bulaşmayın,transfer erden'de" anlamı çıkıyor.

ben genel olarak yönetimde kafa rahat - iletişimi net insanlar olduğunu düşünmüyorum. Seçim zamanıda çok yazım , projeleri tanıtması üzeirnden Erden Timur ve Cemal Özgörkey'di galiba onlar üzerinden bu yönetim kazandı. Başarı gelince geçen sene daha büyük işler için önleri açıldı. İçeride ama ne kadar sağlıklı ilişkiler var bilemeyiz. şahsen ben kim ne yapıyor bilmiyorum - başkandan bile herkesin gözü önünde Erden Timur var.

bence başka oyuncu da indirim yapmak için yem attılar.

basımızda terimde olmadıgı için erdeni yiyecek got yok kimsede,olamazda.taraftar erdene aşık.terimle catıssa yerlerdi ama

Zaha yı ilk dış basın söyledi. Orstein mı ne karın ağrısı.
Dün yönetime karşı bir şey yapıldı bence.
Zaha haberini ilk bizim basın duyurdu

Ornstein sonra girdi haberi

Orayı geçtim eğer bir operasyon yapılıyorsa

Hemen çıkıp karşılığını vereceksin

Ben inanmıyorum böyle bir şeye

Bence adam ile anlaşıldı

Ama gelen tepki çok büyük olunca geri adım atıldı

Para hiç bir zaman olmadı bu kulüpte, geçen sezon transfer döneminde 3 milyon euroya Midtjsö alındı Vecino bonservissiz Lazio yaparken, şimdi geçen yıl 3'e aldığımız adamı ıskartaya ayırıp geçen sene bedava olan bu yıl 32 yaşına girmiş oyuncuya 3,5 milyon euro bonservis vermek plansızlıktır.

Yapmayın gözünüzü seveyim. Gidin Arjantin,Meksika liglerinden ortalama değeri 5-6 milyon euro bir oyuncu getirin 24-25 yaşlarında daha iyi.En azından gelecek adına adım atmış olursunuz.

Bugün bu yönetimin en büyük sınavı son ana kadar bekliyecez mesele dünya çapında bir oyuncu almak değil Zaha Ziyech Angelino gibi büyük transferleri yapıp en ihtiyaç olan yeri sona bırakmak ilginç gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt