Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim çıksın desinler ki, "üst düzey isimler almaya çalıştık çabaladık ama olmadı, kulübün kaynaklarını da riskli isimlere yatırmak istemiyoruz, transferi kapattık."

Evet gene sinirleniriz ama en azından yedikleri boku biliyorlar ve parayı sokağa atmayacaklar deyip sineye çekeriz.

Böyle saçma sapan isimlere kontrat verirlerse saygınlıklarını ve kendilerine duyulan güveni bir kalemde yitirecekler.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Farkında mısın, bu gece CL listeleri veriliyor. Tek tek anlaşıp seçmek için biraz geç kalmadılar mı? Ayrıca kimse onlara dünya yıldızı alın demiyor. 32 yaşında rotasyon oyuncusu veya VDB tarzında yıldızımsı alacaklarına yapmasınlar transfer.
Baktığında normal şartlar aldında geç tabiki, lakin en başından beri Ünal Aysal'ın başlattığı ''son günleri bekliyoruz fiyatlar iyice düşsün diye'' mantığında ilerlemek durumundayız. Son saniyelerde birileri gelecek işte fiyatlar indiği kadar önemli olan anlaşılan grubun içinden en iyisini almak.

2 ihtimal var,
1. ya gerçekten böyle bi aptallık yapıldı vecino transfer edilecekti taraftar tepkisinden vazgeçildi
2. hazır olmayan bi adam alınacaktı ve taraftar tepkisini minimize etmek için önden vecina ismi servis edildi

Abi tebrik edecek değiliz 1 ay içinde senenin en önemli maçları Kopenhag ve United maçları var, patlarsan sezon bitti zaten . Takımda orta sahada kim oynayacak belli değil Antep maçına bile yetmiyor, Erden Timur da bir kendine gelsin.
Vecino haberleri icin demistim. Yabancı kaynaklar anlaşma yoktu diyorlar.

GS muhabirleri arasında aralarında GS li olmayanlarda mevcut bunlar ayıklanmadigi sürece düzelmez iletisim
Alayına küfür edesim var

Lan suyun öte tarafında olan yasaklı kaynak onlardan önce giriyor bizim haberleri

Mesela bugün londra uçağı haberini sabah 7'de söylemiş

Samiyen haber ve diğerleri daha yeni giriyor haberi

Sonra ben GS muhabiriyim

Hadi lan oradan züppeler

Atmaya gelince mangalda kül bırakmıyorsunuz

Yeni tanıştığım partnerim “sevdiğin pozisyon var mı?” diye sordu ben de “orta saha” dedim :(

Para hiç bir zaman olmadı bu kulüpte, geçen sezon transfer döneminde 3 milyon euroya Midtjsö alındı Vecino bonservissiz Lazio yaparken, şimdi geçen yıl 3'e aldığımız adamı ıskartaya ayırıp geçen sene bedava olan bu yıl 32 yaşına girmiş oyuncuya 3,5 milyon euro bonservis vermek plansızlıktır.

Yapmayın gözünüzü seveyim. Gidin Arjantin,Meksika liglerinden ortalama değeri 5-6 milyon euro bir oyuncu getirin 24-25 yaşlarında daha iyi.En azından gelecek adına adım atmış olursunuz.

Scout ekibinde iş yok. Hep bilinen adamların isimleri geçti. Boey gibi birini bulmalıydık.

Zaha haberini ilk bizim basın duyurdu

Ornstein sonra girdi haberi

Orayı geçtim eğer bir operasyon yapılıyorsa

Hemen çıkıp karşılığını vereceksin

Ben inanmıyorum böyle bir şeye

Bence adam ile anlaşıldı

Ama gelen tepki çok büyük olunca geri adım atıldı
1 tane kıçı kırık italyan bile haber yapmadı dün burası yanarken.
Transfer geç kalındı bak bu konuda lafım yok ama Vecino olayı başka bir durum var. Erden zaten ilk konuştuğu yerde açıklar bu durumu.
Vecino bir de hiç Erden in gittiği oyuncu profili değil; en kötü van de beek ya da dombili'ye giderdi.

Old Trafford maçı imkansız değil ama Demirbay ile çıkarsak sabaha kadar da oynasak malesef

2 ihtimal var,
1. ya gerçekten böyle bi aptallık yapıldı vecino transfer edilecekti taraftar tepkisinden vazgeçildi
2. hazır olmayan bi adam alınacaktı ve taraftar tepkisini minimize etmek için önden vecina ismi servis edildi
Ben direk o adamın transfer edileceğini hatta saat bile verdiler 11 de inecek felan taraftar büyük tepki gösterince vazgeçtiklerini şuan başka isme yönelip deli dana gibi saldırdıklarıni düşünüyorum.

vallah bu isin sonu boklu esrefe giderse ki gidecek gözüküyor
gs ile tüm bagimi koparirim

tüm parayi cukkalayacaklar
sponsorlar kacacak
fb dominasyonunu izler durursunuz sonra
Hiçbir şeyini kopartamazsın. Taraftarlık öyle kolayca bırakılacak değiştirilebilecek bir şey değil. Bak dinini bile belki değiştirirsin takımını mümkün değil, bu çok farklı bir aidiyet, duygu ve durum.

Tabi ki işin sonunun dinozorlara gitmesini hiçbirimiz temenni etmeyiz o başka.

O degilde De Paul Goretzka Graven falan alabilecegimize inandik bide

molde'deki oyuncular bir takım içerisinde gayet iyi ancak birey birey bizim gibi sistemsiz takımlarda çöpe dönebilir. maalesef.
Doğru tespit fakat mevzu bu değil ki. Profil olarak başından beri o tarz genç ve düşük maaşlı oyunculara gidilmeliydi. Molde maçlarına kadar bir tane o tarz isim çıkmadı, o yüzden oradaki elemanları örnekliyoruz. Ajax'a giden de bence tutacak, bakalım.

Yaw herkes Breivik kac mac yapti diyor da Ajax niye takim arkadasini aliyor? Veya tum kuzeyli oyuncular nasil transfer yapiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt