Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Transfer hiç bitmemiş. 8 no transferinde planı tutmadı yönetimin. Ciddi bir hatadır. Eleştirilmelidir lakin eleştirirken şirazeyi kaçırmamak önemli. CL'ye yetiştirilme şansı bu saatten sonra zor lakin transfer 15'i ne kadar devam ediyor. Genç bir 6-8 alınırsa 15'ine kadar gayet güzel olur 8 no olarak Breivik yada Torreira'ya yedek Fabricio Diaz gibi 20-23 yaş aralığında maaşı düşük olacak bir isim alınabilir 15'ine kadar orta sahaya.

@Mert Kamacı

haber takip etmeye korkar oldum yemin ederim.böyle bi çapsızlık yok,hiç bi yönetimde görmedim ben bunu

Bizim basin niye bitti diye girdi o zaman haberi. Bir iş var bu vecino mevzusunda. Ya büyük bir yem yada başka bir mevzu.

Anladigim kadariyla Ucak Nice ye iniyor ama Monaco ya direk ucuz var mi bilmiyorum. Nice veya Monca olabilir o taraflardan.

evet Mata'yı getirmiş.. ama başka da gördüm..

Ayrıca uçak 1 eylül'de de Nice'e inmiş..

Adsız.jpg

Arkadaşlar TFF başkanı lisanslama işlerini online ortama alındığını açıklamışti. Anlastigimiz birileri varsa yetişir bence. Gerçi Türkiye de online işlemlerde hep problem oluyor. Umarım bu tarz sorun ile karsilasmayiz.

Şu transfer dönemi bitsin ya. Kimseyi almayın kardeşim yapamadık deyin takıma destek isteyin bakalım neler olacak. Hocamızı ve oyuncularımızı sonuna kadar destekleyeceğiz kadromuz eksik ama bence ligin hala en iyisi.

hiç uymayan lo celso bile gelse vecino ve vdb'den iyidir.

Vecino ne alaka yav, Amrabat, Hojberg, de Paul, Verratti, bunlarin pesinden kosmuyormuyduk burada yazilanlara bakinca?
Ben molde maçı sonrasıydı galiba Okan hoca'nın "8 ile önde 10 pozisyonunu oynayabilecek" diye tarifi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Onada tam uyuyor mu emin değilim - sanki 6 oynayabilen 8 gibi geldi bana (gerçi o profilde okey torreira'yı gerektiğinde oyun içi yedekleyebilir diye ama )

Bayır domuzu alamadık madem, bir öküz başlı antilop alsaydık hiç değilse. Sayısal olarakta eksiğiz orta sahada.

Vecino transferini İtalyan basını yalanlıyor sürekli. Operasyon çekmeye mi çalıştı bizim basin yönetime.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt