Onur Atar
10 Numara!
- 9 Aralık 2013
- 12.898
- 6.680
- 1.243
Anlık forum
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlık forum
Erden Timur 15 Eylül sonrası olumlu anlamda çok konuşulacak diyordun, bu gidişle konuşulacak ama istifası haberin olsunveratti akrep burcu,bugun ay uranus kavusumu var.ama yok imkansız abi.bakmıycam hiçbirine
Bu andan itibaren gelecek hiçbir oyuncu beni mutlu etmeyecek. Plansızlığa kırgınım.
Sanmıyorum yaw. Olur mu? Olmaz olmaz...Drexler olmasin
Vallahi aynı durumdayım aramam gereken 7-8 kişi var ben hala burada takılıyorumSabahtan beri iş güç yapamadık yangına kor taşıyacağız diye insallah kovulmayız![]()

Okan Hoca son maçtan sonra Şlden gelen geliri transferde kullanacağız gibi bir şey söyledi mi Danielim?
İtalyan asılı Brezilyalı topçu, Öndeyiz Kemalimmm
Erden Timur'u eleştirenlerin bir tanesinden dahi istifa beyanı görmedim ki dün gece hakikaten yangının peak yaptığı bir zaman dilimiydi. Kısa bir zaman kaldı fakat bu havayı değiştirmek ve gerekli dersleri almak kendisinin elinde. Kötü tecrübeler her daim daha öğretici olur, kendisine hala belli konularda inancımız mevcut. Transfer işinde en azından seçici olarak kesinlikle inisiyatif almamalı. Hoca ne diyorsa o olmalı, kulüpteki en büyük futbol aklı hocadır sportif direktörsüz bir düzende.
Ramos'tan şahsen nefret eden benim. Ciddi ciddi tek maçımızı dahi izlemeyecektim o şeref yoksunu hırsız gelse. Dünyadaki en mide bulandırıcı kulübün aynı mide bulandırıcı özellikleri birebir taşıyan bayrak adamı. Bilmemne çocuğunun en önde bayrak sallayanı. Her şeyi geçtim bile isteye kasten Salah'ın kolunu kırdı herif yav. Sert topçu troll topçu severiz de bu bambaşka bir şey.Ramostan degil planlamamizdan nefret ediyorum
Y. Bashi ne bile razıyım.Carlos soler harika olur ( hic izlemedim)