Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlık forum
6853e170b93c7620c48dd6767fa7a235.jpg

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ölümü görüp, sıtmaya razı olduk şu an :) orta ayarda bir transferi kimse sorgulamayacak.

daniloyu bırakmazlar.ruiz,soler ya da verratti imkansız olsa da.

Ritim kaçıyor abi derhal Sarı Kımızı formamızı yeşil sahalarda görmemiz gerek hemde iyi bir oyunla. Piskoloji bozukluğum maça kadar düzelmez İcardi golü izlemem gerek.

luis enriuqnin acıklamalarına bakalım danilo,soler için ne diyo

Sa, iyi nöbetler ne yaptık beyler dün geceki operasyon başarıya ulaştı mı son durum nedir.

Erden Timur'u eleştirenlerin bir tanesinden dahi istifa beyanı görmedim ki dün gece hakikaten yangının peak yaptığı bir zaman dilimiydi. Kısa bir zaman kaldı fakat bu havayı değiştirmek ve gerekli dersleri almak kendisinin elinde. Kötü tecrübeler her daim daha öğretici olur, kendisine hala belli konularda inancımız mevcut. Transfer işinde en azından seçici olarak kesinlikle inisiyatif almamalı. Hoca ne diyorsa o olmalı, kulüpteki en büyük futbol aklı hocadır sportif direktörsüz bir düzende.

inan?
eger sensen instadan sana cok pis sövecegim :)

ulan dost bildiklerimizin yaptigina bak

Ramostan degil planlamamizdan nefret ediyorum
Ramos'tan şahsen nefret eden benim. Ciddi ciddi tek maçımızı dahi izlemeyecektim o şeref yoksunu hırsız gelse. Dünyadaki en mide bulandırıcı kulübün aynı mide bulandırıcı özellikleri birebir taşıyan bayrak adamı. Bilmemne çocuğunun en önde bayrak sallayanı. Her şeyi geçtim bile isteye kasten Salah'ın kolunu kırdı herif yav. Sert topçu troll topçu severiz de bu bambaşka bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt