Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eminmiyiz bu ucagın transferle alakalı olduguna? Yoksa kesin isim cıkardı veya fabrizio felan girerdi

verratti bence olmayacak iş değil kadro da düşünülmüyor heralde yüksek bonservis çekiyolar dursun başkan 15 milyonu 3'e indirmeye çalışıyodur

gidip bi je veux açıyım

Bu arada Galatasaray muhabirlerinede gerekli tepkiler verilmeli unfollow edilmeliler kimse Galatasaray taraftarının aklıyla oynamayaz. Dün geceden beri Vecino yalamaları, Zaha'nın kap bildirimi whatsapp'dan alıp copy paste yapmaları...

Bu muhabirleri takioten cikin beyler.. hem beklentiyi yükselten,hem yönetimi hedef gösteren, bazende taraftara dil uzatan bunlar.
Birsey bildikleri yok ancak bol keseden salliyorlar. Bi burhan galiba ara sira bi haber tutturdu. Ona da güvenilmez

şuan menajer kucağında gezdiğimizden herkes olabilir fransa'dan

32 yaşında 3 senelik kontrat alacak biri olmasın bari

Bence daha topcu almadik. bi kac topcuyla ilgileniyorsak simdiden ucagi yolluyorlarki yetissin transfer diye

Zerre inanmıyorum bu işe. Kendisi kimi beğeniyorsa ona gidiyor. İlgilenilen orta saha oyuncularının hepsinin birbirinden kel alaka adamlar olması bunu gösteriyor tam olarak. Sadece Angelino'yu özellikle hoca istemiştir.
Yani hoca tutup da ben Vecino'yu istiyorum bunu mu alın dedi. Kendisinin orta saha profili ile alakalı yaptığı açıklamalarla uzaktan yakından alakası yok bir kere. Hadi profil mrofil kalmadı son 24 saat diyelim, herif topçu değil. Aklı başında hangi TD bu herifi ister yav. En son Inter'de iyi diye aklımda kalmış. Herifin ismi düşünce genç bi scout transferi filan zannettim. 40 yıl düşünsem en son 5 yıl önce top oynayan herif olduğu aklıma gelmezdi. Hoca bile bu herifin futbol oynadığını unutmuştur.
gelecek isim kim bilmiyorum. İtalyan basını kaç kere vecino haberini yalanladı.
Sence bu gelecek adamı sırf taraftar zırladı diye vazgeçip daha üst profili para verip mi alıyorlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt