Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.111
- 4.157
- 1.278
Eminmiyiz bu ucagın transferle alakalı olduguna? Yoksa kesin isim cıkardı veya fabrizio felan girerdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DÜNDEN BERI SÖYLÜYROUZ
GÖZÜNÜZ BOMBARDIER DE OLSUN DIYE
BEN BOMBARDIER 300 BEKLIYORDUM
Ekli dosyayı görüntüle 218841
AMA SU AN HAVADA OLAN BOMBARDIER 6000
Ekli dosyayı görüntüle 218844
akraba ziyareti olacagini zannetmiyorum kralEminmiyiz bu ucagın transferle alakalı olduguna? Yoksa kesin isim cıkardı veya fabrizio felan girerdi
yayın izlememin tek sebebi günlük stresimi ekranda adamlara küfredip rahatklamk için olacakgalatasaray muhabirlerin ne kadar kotu olduguna burda anlayin
ucak birine almaya gidiyor ama hala isim yok
Lazio 'nun ası da değildi adam ayrıca. Adamlara Gunduzi transferinin yarı maliyetini çıkaracaktır taraftar isyan etmese.Parisin çöpü Lazio nun asından iyidir
Berat mı Eyüp Aydın mı? Eyüp Aydını tercih ederim gibi. Zaten bu yerli isim CL'ye yazılmaz. 15'ine kadar vakit var o nedenle.Bizim taraftar yildiz yildiz diye delirdi
Asker yerli oyuncu da lazim Berkan gibi Berat gibi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
6000lik olan sadece verratti icin gider. Verratti HO.DÜNDEN BERI SÖYLÜYROUZ
GÖZÜNÜZ BOMBARDIER DE OLSUN DIYE
BEN BOMBARDIER 300 BEKLIYORDUM
Ekli dosyayı görüntüle 218841
AMA SU AN HAVADA OLAN BOMBARDIER 6000
Ekli dosyayı görüntüle 218844
akraba ziyareti olacagini zannetmiyorum kral
Şimdi isim kim olacak acaba? Uçakla beraber bizlerde heyecandan uçacağız sankiGeceden sonra keyifler yerine geldi.![]()

gelecek isim kim bilmiyorum. İtalyan basını kaç kere vecino haberini yalanladı.Zerre inanmıyorum bu işe. Kendisi kimi beğeniyorsa ona gidiyor. İlgilenilen orta saha oyuncularının hepsinin birbirinden kel alaka adamlar olması bunu gösteriyor tam olarak. Sadece Angelino'yu özellikle hoca istemiştir.
Yani hoca tutup da ben Vecino'yu istiyorum bunu mu alın dedi. Kendisinin orta saha profili ile alakalı yaptığı açıklamalarla uzaktan yakından alakası yok bir kere. Hadi profil mrofil kalmadı son 24 saat diyelim, herif topçu değil. Aklı başında hangi TD bu herifi ister yav. En son Inter'de iyi diye aklımda kalmış. Herifin ismi düşünce genç bi scout transferi filan zannettim. 40 yıl düşünsem en son 5 yıl önce top oynayan herif olduğu aklıma gelmezdi. Hoca bile bu herifin futbol oynadığını unutmuştur.