- 28 Temmuz 2019
- 46.772
- 47.906
- 3.633
Bi gün olmadan 7 8 bin mesaj olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes bir isim sallıyor, ben de danilo diyorum psg'den :dXeka gelir
Hepsi de aynı anda yalamaya başlayacakBir tanesi bir isim yazsın hepsi birden yazmaya başlayacaklar. Şebekler.
Yapıyoruz bu sporu
Resmi siteden yalanlanmadı hiç bir oyuncu. Bu ucağın bizim için olduğuna emin miyiz? Bunun hedef şaşırtmak iççin olmadığına yada. Vecino'da hiç bir İtalyan kaynağının girmemesi şüpheliydi.
Yapıyoruz bu sporu
İkimiz de Vecino eğer menajer üfürmesi olsaydı 1000 farklı hesaptan 100000 defa yalanlanmış olacağını biliyoruz.deme zaten. Tr de medya kontrol altında bunu unutma sadece.
iki gün önce ofsaytımsı sezon diye manşet atan sözde objektif medya
Başka biri gelirse Ali Naci büyük transfer başarısını konuşmak için taslak tweetini hazırladı bekliyor
Uçak aldıkta haberim mi yok? Belki bizim için hareketlenen bir uçak değil. Her neyse Paris'e havalanmış bizim mi değil mi göreceğiz?Erden timur bu dönem de benim hatırladığım 2 kez yalanlama yaptı
Yok hocam uçak bize ait değil Keçiören belediyespora ait
Bakalım hangi yüzsüz muhabir Galatasaray taraftarını övüp Vecino transferini iptal ettirdiğimizi söyleyecek? Benim favorim açık ara Nezv![]()
Kesinlikle katılıyorum.Şuanki imkanlarla en iyisini getirip , yanına Moldeli çocuğu almak bugün için en güzel olay olur.Moldeli çocuk yeri gelir Torreirayı'da yedekler.Umarım bugünü boş geçmeyiz/geçmemeliyiz.Benim hala umudum var.Alinacak oyuncunun yerine 6 ay sonra yeni birini arayacaksak transfer yapmaya gerek yok.En iyisi icin ugrastik beceremedik deyip cikin icinden.