Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi gün olmadan 7 8 bin mesaj olacak

Eğer amaçları CL'ye oyuncu yetiştirmek ise şimdi çıksak ancak yetişir yani uçaklar şaşırtma olamaz.

Ha CL için kasmıyorsak o zaman yine bir oyun vs. var diyebiliriz ama zannetmiyorum.

Resmi siteden yalanlanmadı hiç bir oyuncu. Bu ucağın bizim için olduğuna emin miyiz? Bunun hedef şaşırtmak iççin olmadığına yada. Vecino'da hiç bir İtalyan kaynağının girmemesi şüpheliydi.

Erden timur bu dönem benim hatırladığım 2 kez yalanlama yaptı

Yok hocam uçak bize ait değil Keçiören belediyespora ait

sissoko ucaga binerken bir ayagini kaybeder

Başka biri gelirse Ali Naci büyük transfer başarısını konuşmak için taslak tweetini hazırladı bekliyor

Bakalım hangi yüzsüz muhabir Galatasaray taraftarını övüp Vecino transferini iptal ettirdiğimizi söyleyecek? Benim favorim açık ara Nezv🐴

Erden timur bu dönem de benim hatırladığım 2 kez yalanlama yaptı

Yok hocam uçak bize ait değil Keçiören belediyespora ait
Uçak aldıkta haberim mi yok? Belki bizim için hareketlenen bir uçak değil. Her neyse Paris'e havalanmış bizim mi değil mi göreceğiz?

Şu şartlarda Midtsjö’nün kalması Vecino’nun gelmesinden daha mantıklı.
Taraftar kulübü gereksiz bir maddi külfetten kurtardı.

Kim daha yalaka olacak yarışı varmış, Ali Naci usain Bolt olmuş

Bakalım hangi yüzsüz muhabir Galatasaray taraftarını övüp Vecino transferini iptal ettirdiğimizi söyleyecek? Benim favorim açık ara Nezv🐴

Bir de artık kim gelirse gelsin "Çok gizli bir projeydi. Transferi taraftar engelledi ama zaten olmayacaktı. Sessiz kalmak zorunda kaldık Galatasaray ailesine hayırlı olsun." yazacak kitleyi hevesle bekliyorum.

Alinacak oyuncunun yerine 6 ay sonra yeni birini arayacaksak transfer yapmaya gerek yok.En iyisi icin ugrastik beceremedik deyip cikin icinden.
Kesinlikle katılıyorum.Şuanki imkanlarla en iyisini getirip , yanına Moldeli çocuğu almak bugün için en güzel olay olur.Moldeli çocuk yeri gelir Torreirayı'da yedekler.Umarım bugünü boş geçmeyiz/geçmemeliyiz.Benim hala umudum var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt