Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden kacan firsatlar😀
Screenshot_20230904_133327_X.webp

Danilo en ideal aday, adam taş gibi kesici. Bizim ihtiyacımız da bu.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

32 yaşına gelmiş takımında 4.alternatif konumunda olan 2 senede totalde 7 tane 90 dakikası bulunan bir çöpü 3 senelik 10-11 milyon Euro maliyetle almaya yeltenip bunu ise para değil akıl transferi diye lanse etmek bu yaşa dek gördüğüm en yancı, en yüzsüzce mesajlardan biriydi.
Sadece beklenti yukseltmekle de alakası yok 13.olan takıma da alsalar aynı tepkiyi yerlerdi.Taraftari salak sanıyorlar.Bi beyin onlar da var algiyla kandirmaya çalışıyorlar.

şu lanet dönem bir bitsin de...

diğer tarafta topyekün bir organizasyon var. sessiz kalırsak cl dönüşü fikstürü gördünüz, aralık ayında havlu attırırlar bize.

birinin başkanı diyor ki, "bu sene fıtratımızda olmayan şeyleri" yapacağız.

öbürünün başkanı diyor ki "gizli kavga edeceğiz". gizli kavga ne yahu.

açık açık diyorlar bir de.

fb ve bjk'ye henüz ligin başında verilen imtiyazlara bakın.

gedson'un pozisyonu nasıl kırmızı olmaz? samuel'in pozisyonu nasıl penaltı olmaz?

tek bir basın mensubu konuşmuyor bile.

ancak iki gün önce güle oynaya 3 attığımız (+ 2 golümüz de sayılmadı) maçta bile "antep'te kara gece" diye algı yaptılar. oysaki maçta lehimize ne oldu da biz bu maçı kazandık? ofsayt çizgisi yanlış çekilmiş diye algı yapıyorlar. gedson-osayi'nin 1%'i lehimize gerçekleşse kim bilir ne yaparlar.

bu sene çok organizeler çok.

geçen sene bu futbolu takip etmeyi bırakacaktım ya kendime söz vermiştim. lanet olsun CL girdi işin içine ve bırakamadık. iğrenç bir ortamda oynanıyor şu ligin futbolu ya. resmen rezalet.

Ben hâlâ "para değil akıl transferi" lafını düşünüyorum Naci'nin :D Yani yüksek bonservis'le Zaniolo'yu alıp daha sonra satmak akıl transferi değil mi? Ya da 32, 33 yaşındaki adama yılda 2,5 M Eur gömmek para transferi değil mi?

Bu taraftardaki brevik hayranlığı nedir arkadaş.cildirmak üzereyim.
Yok arkadaş taraftarından yöneticisine kadar biz sürekli başarıyı hiç bir zaman yakalayamayiz.
Ulan koca sinerji ne hale geldi.

Ulan şampiyon olmussuz aynı zamanda eksikler de kabak gibi yüzümüze vurmuş.bundan daha güzel bir durum olurmu.en büyük yetersizlik oli ve mertensde degilmiydi.biz buraları hariç her yere transfer yaparak dönemi çorbaya çevirdik.orta sahada temposuzluk var
Neredenl kağni gibi adam var gidip alıyoruz...

Bu arada boeyi gönderip orayada ağır bir oyuncu almadıklarına saşırıyorum.

Bi şeyler olsa şimdiye sızardı. Bu gece 1 e kadar sağlık kontrolü, resmi prosedürler nasıl tamamlanacak? Bence biz Midsö, Oliveira, Torreira'ya kendimizi alıştıralım. Torreira sakatlandığı an da havlu atarız bütün kulvarlarda.

Yaw çalışamıyoruz da işi gücü bıraktık nasıl bir gün bu böyle :)
Sorma 1.5 2 saat çalıştım ama kafa burda. Dün aksam 3.30 da hanım kalkti artik yat dedi diye girdim yattim. Ben yönetici olsam büyük ihtimalle bir senede ölürüm. Bu taraftar bunu haketmiyor. Ben yıldız istemiyorum ama ben burayi eyt kampina çevirmek de istemiyorum. Güzel futbolu başarılı futbolu madagaskardaki adam oynayacaksa alıp getirin ben bunu istiyorum

Bi şeyler olsa şimdiye sızardı. Bu gece 1 e kadar sağlık kontrolü, resmi prosedürler nasıl tamamlanacak? Bence biz Midsö, Oliveira, Torreira'ya kendimizi alıştıralım. Torreira sakatlandığı an da havlu atarız bütün kulvarlarda.
Lemina,andone ve taylan 20 saatte bitti.bjk ghezal ve rosieri 2 saatte aldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt