- 27 Ocak 2010
- 59.363
- 30.962
- 3.523
Bundanda kurtulduk Vecino'dan da kurtulduk gayet başarılı gidiyoruz.
Bunlarda fb gibi yolunu bulmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bundanda kurtulduk Vecino'dan da kurtulduk gayet başarılı gidiyoruz.
Sadece beklenti yukseltmekle de alakası yok 13.olan takıma da alsalar aynı tepkiyi yerlerdi.Taraftari salak sanıyorlar.Bi beyin onlar da var algiyla kandirmaya çalışıyorlar.32 yaşına gelmiş takımında 4.alternatif konumunda olan 2 senede totalde 7 tane 90 dakikası bulunan bir çöpü 3 senelik 10-11 milyon Euro maliyetle almaya yeltenip bunu ise para değil akıl transferi diye lanse etmek bu yaşa dek gördüğüm en yancı, en yüzsüzce mesajlardan biriydi.
yapma şöyle şeyler. sonra yanıyor her yer
Eylül 15e kadar tahta açık15 saat gibi bir zamanda 5k mesaj atılmıs konuya. bunun adı manyaklık. son nöbet olur diyordum da 1 tane daha açılır bu gidişle.
Sorma 1.5 2 saat çalıştım ama kafa burda. Dün aksam 3.30 da hanım kalkti artik yat dedi diye girdim yattim. Ben yönetici olsam büyük ihtimalle bir senede ölürüm. Bu taraftar bunu haketmiyor. Ben yıldız istemiyorum ama ben burayi eyt kampina çevirmek de istemiyorum. Güzel futbolu başarılı futbolu madagaskardaki adam oynayacaksa alıp getirin ben bunu istiyorumYaw çalışamıyoruz da işi gücü bıraktık nasıl bir gün bu böyle![]()
Lemina,andone ve taylan 20 saatte bitti.bjk ghezal ve rosieri 2 saatte aldiBi şeyler olsa şimdiye sızardı. Bu gece 1 e kadar sağlık kontrolü, resmi prosedürler nasıl tamamlanacak? Bence biz Midsö, Oliveira, Torreira'ya kendimizi alıştıralım. Torreira sakatlandığı an da havlu atarız bütün kulvarlarda.
Erden timur her zaman oyuncularla gelmiyor.zaha ve ziyech yalniz geldi