Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın Erden Timur'u çok seviyor ve güveniyorum. En iyisini yapacaktır. Baktı olmuyor ben Breivik'e bile razıyım.

Amma eğer gece 00:00 a kadar dipçik bir ortasaha alınmaz ise profil fotomu Abdürrahim Albayrak olarak değiştirmek suretiyle üzülerek te olsa kendisini kırıcı bir şekilde protesto etmiş olacağım. Ona göre başkanım. Ya herro ya merro.

Bu saatten sonra bir gelişme olmaz muhtemelen sağlık olsun. Ben transfer yapılmamasına kızmıyorum alınmak istenen adam gibi gereksiz isimlerin alınmasına kızıyorum. Olabilir işer ters gidebilir ama bu durumda sırf adam almak için 32 yaşında Galatasaray kalibresinde olmayan bir adama 3 yıllık sözleşme bağlamak nedir. Üstelik ondan kaç gömlek üstün olan Oliviera'yı geçen sene alıp bu sene göndermeye çalışırken. Seneye aynısı boş yere aldığın bu adam için yapılacak ne gerek var Galatasarayîn parasını çöpe atmaya. Zaten takımın seviyesini yukarı taşıyacak bir profil değil.

Yine boyle sacma sapan bir hamle gelecekse kimse gelmesin.
Sirf cl de oynatacaz diye hazır olmayan,çapsiz adamlara gerek yok.
En azindan 15 eylule kadar belki saglam biri düşer,cl de olmaz ama lig de oynatiriz..
Evet bu zamana kadar olmamasi hata mı çok buyuk hata ama bence en mantiklisi bu

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Avrupa'da olmasak sorun yok ama kazık gibi bir grup cekipte ortasahayi boşaltmak akıl alır gibi degil

şaka bir yana transfer dönemini özetler isek:

+lar:

icardi'nin alınması

boey, nelsson ve torriera'nın takımda tutulması

free agent tete ve zaha'nın alınması

sol beke angelinho'nun alınması

gomis, mata gibi yaşlı oyuncular ile yolların ayrılması, MM'den 6 m eur gelir elde edilmesi (Gs'ıkafada bitirmişti)

bunlar tartışmasız takımı güçlendiren / güçlü kalmasını sağlayan hamleler oldu.

nötr hamleler:

kerem demirbay (alınmasa neden alınmadı demezdik)

ziyech (hiç belli olmaz efsane katkı da verebilir ama vermese bile sözleşmesi bağlayıcı değil. şu anlık nötr'üz kendisine)

cedric bakambu (kağıt üzerinde iyi transferdi, son yunan ligi gol kralı ve icardi arkasında yedek beklemeyi sorun etmeyecek bir profildi. şu ana kadar fos gibi. yönetime kızılmaz ama)

halil dervişoğlu (bu bence +'ya yakın bir transfer. 23 yaşında türk milli takım santrafor havuzunda bulunan bir çocuk ve sadece 500k euro'ya geldi)

-ler:

rachica'nın alınmaması (yerine tete tercih edildi. ben olsam raşit ile devam ederdim. zaman gösterecek bu tercihi. belki tete feci katkı verecek. ama ben garantiye oynardım. şimdilik - yazıyorum)

net iki orta saha alınmaması, son güne bırakılması (8-6 oynayabilen iyi birer oyuncu)

zaniolo, yunus ve berkan'ın gönderiliş biçimleri. (şarta bağlı opsiyonların içeriğini bilmiyoruz. kolay mı zor mu bu şartlar?)

SONUÇ:

şu orta saha işini kotarabilseydik, neredeyse kusursuz bir tr dönemi geçirmiş olacaktık. kimse de ağzını açamazdı herhalde.

tek bir mevkiye yapıl -a- mayan o hamle, tüm başarılı dönemi sildi attı. gs tarihinin en iyi yöneticilerinden birini bile taraftarın gözü önünde topun ağzına getirdi.

tr'de futbol bu kadar sonuç odakli ve nankör maalesef.

Ulan yakup tüm dünyayı saydın hala tutturamadın dışarda filan karşıma çıkma seni şaplaklarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt